Značky Počet značek: 57

na stránku
Zobrazeno 46 – 57 z 57 položek
  • Silanos

    Od svého založení v roce 1964 se italská společnost Silanos vypracovala na evropského lídra na trhu s profesionálními myčkami nádobí. Každoročně produkuje více než 30 000 myček a příslušenství, nabízí produkty pro různé potřeby - od kompaktních skleněných myček až po vysoko výkonné myčky s průběžným pásem, schopné umýt až 9 000 talířů za hodinu. Veškerá jejich výroba probíhá v italské továrně v Pioltello, v provincii Milán, a je hrdě označována jako "Made in Italy".

    Sortiment Silanos zahrnuje různé typy myček nádobí. Myčky skla navržené pro různé velikosti a typy gastroprovozů. Dalšími nabízenými řadami jsou podpultové myčky, myčky na černé nádobí (na nádoby a hrnce) a průběžné myčky.

  • Silikomart

    Silikomart je známý svými avantgardními tvary forem pro cukrářskou produkci, které nejenže obohacují kuchyně profesionálních cukrářů, ale také domácích kuchařů, kteří hledají způsob, jak přidat kreativitu do svých dezertů. Společnost představuje širokou škálu produktů, které sahají od forem na pečení a čokoládové formy, až po formy pro zmrzlinu a sorbety. Tyto produkty jsou navrženy s ohledem na nejnovější trendy a jsou vyrobeny s použitím nejnovějších technologií, což potvrzuje jejich kvalitu a excelenci.

    Kromě silikonových forem nabízí Silikomart také řadu doplňkových produktů a příslušenství pro pekařství a cukrářství, včetně forem na sušenky a muffiny. K dispozici jsou také formy pro výrobu dortů a dortových dekorací, které vám umožní přeměnit svůj dezert v skutečné dílo umění.

  • Simag

    Ledové stroje Simag jsou navrženy s ohledem na energetickou účinnost, snadnou obsluhu a vysoký výkon výroby ledu. Výrobníků ledu se vyrábí v různých velikostech a typech, aby vyhovovaly potřebám jakýchkoli gastronomických provozů, od malých kaváren po velké restaurace a hotely. Kromě toho nabízí Simag také širokou škálu doplňkového vybavení, včetně nádob na led a dopravníků.

    Simag nabízí širokou škálu ledových strojů, specializuje se na výrobu ledových kostek, drtěného ledu a vločkového ledu. Mezi jejich produktové řady patří samostatné ledové stroje (Self-Contained Ice Machines), modulární ledové stroje (Modular Ice Machines), ledové dávkovače (Ice Dispensers), ledové drtiče (Ice Crushers) a ledové transportní systémy (Ice Transport Systems).

  • Sirman

    Již více než 45 let Sirman vyrábí jedny z těch nejlepších potravinářských strojů pro profesionální kuchyně, maloobchod a potravinářský průmysl. Nejnovější výrobní zařízení Sirman se věnuje výrobě strojů na vakuové balení. Tento produkt dále rozšiřuje škálu výrobků značky Sirman, dosahujících vynikajících výsledků s vysokými požadavky na spokojenost zákazníků.

  • Tefcold

    Tradice a profesionální zkušenosti především na poli chladicí a mrazicí techniky společnosti sahají až k roku 1990, kdy pan Jaroslav Nosräti začal podnikat v oblasti servisu a prodeje chladniček a mrazniček. Ke dni 1. srpna 2020 se společnosti NOSRETI velkoobchod s.r.o. a NOSRETI SK, s.r.o. staly členem dánské skupiny TEFCOLD Group, která uzavřela dohodu o jejich převzetí s majitelem společnosti.

  • TOMGAST

    Tomgast je dodavatel profesionálního vybavení mnoha evropských i světových výrobců, který přináší ty nejmodernější gastronomické trendy. Je nám velkým potěšením, že se můžete s námi podílet na rozvoji moderní gastronomie. Tomgast vytváří portfolio značek, který je exkluzivním distributorem v České republice. Tím garantujeme dlouhodobou dostupnost nejvyšší kvality nejen produktů, ale i služeb.

  • Univac group

    Univac Group je renomovaným výrobcem a distributorem vakuumových balicích a těsnících strojů, nabízejícím širokou škálu produktů pro různé typy uživatelů. Od malých domácích potřeb až po velké výrobní, cateringové a restaurační podniky, Univac Group zajišťuje, že jejich stroje jsou vyrobeny s nejvyšší kvalitou, aby splňovaly všechny požadavky na balení a těsnění.

    Kromě vakuumových baliček, Univac Group nabízí také sous-vide vařiče jako CVS400, MINI CVS200 a Maxi CVS800. Tyto stroje jsou navrženy pro precizní vaření potravin ve vakuových sáčcích, umožňují přesné nastavení teploty a času vaření, čímž dosahují dokonalých výsledků.

  • Unox

    Společnost Unox byla založena v roce 1990 a proniká na trh profesionálních pecí s výrobkem určeným k pečení mraženého chleba a mražených croissantů bez testování. Díky stále pokročilejším a přesnějším technologiím dnes dokážeme studovat a vylepšovat každý detail našich produktů a procesů. Od termofluidodynamického chování uvnitř varné komory až po kontrolu všech zkušeností, které náš zákazník se značkou UNOX prožívá.

  • Winterhalter

    Winterhalter, se sídlem v Německu, je odborníkem v oblasti profesionálního čištění nádobí. Tato společnost, založená v roce 1947, se vysoce specializuje na výrobu a dodávku komerčních myček nádobí, které se uplatňují v mnoha různých gastronomických provozech po celém světě.

    V produktech Winterhalteru, jako jsou podpultové myčky, průchozí myčky, myčky nádobí a hrnců, průběžné myčky a další, je vidět jejich závazek k inovacím a výjimečné kvalitě. Tyto stroje jsou vybaveny pokročilými funkcemi jako je řízení teploty, přesné dávkování čisticích prostředků a automatické programy, které zajišťují nejvyšší úroveň hygieny a efektivity.

  • Zepe

    Zakotvená v srdci severní Itálie v městě Bressanone, je Zepe symbolem rodinného podnikání, které bylo založeno v roce 1992 Giuseppem Zemou, jeho manželkou Sonjou a synem Alessandrem. Tento tým je duší a srdcem společnosti, která se již od počátku zaměřuje na produkty určené pro pohostinství.

    Společnost Zepe je známá svými prvotřídními italskými produkty pro snídaňový bufetový stůl a servisní vozíky. Jejich inovativní a elegantní design zahrnuje širokou škálu předmětů, jako jsou dávkovače džusů a cereálií, displeje, podnosy a stojany, flambované servírované vozíky, pečicí vozíky a gueridon vozíky. Všechny tyto produkty jsou vyrobeny s nejvyšší kvalitou, reflektující tradiční italskou řemeslnou dovednost.

  • Zumex

    Zumex nabízí širokou škálu produktů pro odšťavňování, od odšťavňovačů přes extraktory šťávy a automaty na šťávu až po lis na studený lis. Mezi další produkty patří také inovativní ananasové stroje (Pineomatic) a průmyslové odšťavňovače. Každý z těchto produktů je vytvořen s očekáváním nejnovějších technologií a je známý svým italským designem a výrobou, což je unikátní kombinace a záruka kvality a excelence na globálním trhu.

    Výrobky Zumex jsou konstruovány tak, aby byly robustní, spolehlivé a snadno ovladatelné. Tato společnost klade velký důraz na zachování chuti, vůně a výživových hodnot šťávy. Jejich různé modely odšťavňovačů, designované pro různé potřeby, jsou důkazem jejich odborných znalostí a inovačního ducha.

Zobrazeno 46 – 57 z 57 položek