Pro úpravu jakéhokoli masa budete Vám bude nezbytným pomocníkem palička na maso a to hned v několika provedeních, dále taktéž sekera s polyetylénovou rukojetí, která Vám při mokrých rukách nebude klouzat a nehrozí tak nepříjemné zranění. Na porcování masa s kostí zajisté oceníte pilku na řezání kostí, ale i ochranné rukavice. Pro správné upevněn...
ZobrazitPro úpravu jakéhokoli masa budete Vám bude nezbytným pomocníkem palička na maso a to hned v několika provedeních, dále taktéž sekera s polyetylénovou rukojetí, která Vám při mokrých rukách nebude klouzat a nehrozí tak nepříjemné zranění. Na porcování masa s kostí zajisté oceníte pilku na řezání kostí, ale i ochranné rukavice. Pro správné upevnění velkých kusů masa slouží námi nabízený ocelové háky. S těmito pomůckami může porcování velkých kusů začít.