Definice nám říká, že udírna je zařízení určené k tepelné úpravě masa, sýrů, ale i třeba zeleniny a piva, za pomocí kouře. Historicky můžeme dohledat první udírny pravděpodobně již v pravěku, kde byl oheň jakožto pomocník při vaření dennodenní záležitostí a uzení potravin výrazně prodlužovalo jejich trvanlivost. V dnešní době máme možnost klasic...
Definice nám říká, že udírna je zařízení určené k tepelné úpravě masa, sýrů, ale i třeba zeleniny a piva, za pomocí kouře. Historicky můžeme dohledat první udírny pravděpodobně již v pravěku, kde byl oheň jakožto pomocník při vaření dennodenní záležitostí a uzení potravin výrazně prodlužovalo jejich trvanlivost. V dnešní době máme možnost klasické udírny na naší zahrádce a nemáme- li pro tuto venkovní udírnu prostor, či potřebujeme- li profesionální stroj do našeho gastronomického provozu, měli bychom zvážit nákup profesionální udírny. Kritériem pro výběr udírny by měla být především kapacita udírny, kde v naší nabídce naleznete hned několik velikostí těchto gastronomických zařízení, které přesně splní Vaše požadavky.
Elektrické udící zařízení FM 2, Roller Grill dodává uzenému masu nebo rybám chuť a vůni uzeného masa jako v udírně. Uzení se provádí při...
Sada 4 druhů dřevěných hoblin Smoking Gun Pro Sage – 4x250ml (Bílý ořech,Dub,Mesquite,Třešeň)
KoupitElektrické udící zařízení FM 3, Roller Grill v nerezovém provedení. Pomocí hoření pilin dodává uzenému masu nebo rybám chuť a vůni...
Elektrické udící zařízení FM 4, Roller Grill, pomocí hoření pilin dodává uzenému masu nebo rybám chuť a vůni uzeného masa jako v udírně....