Sous Vide a Softcooker
Zařízení Sous Vide Softcooker garantuje přesný ohřev vody a možnost ovládání teploty. Zjednodušuje přípravu a optimalizuje pracovní proces a udržuje kvalitu potravin na vysoké úrovni. V naší nabídce naleznete jak samotné vařiče, tak i ostatní komponenty, které Vám usnadní přípravu Vašich pokrmů.
Nejprodávanější
Značky

Nádoba pro Softcooker GN 1/1 od italské firmy Sirman s objemu 27 l. S praktickou rukojetí pro snadnou manipulaci.

Jednoduše přenosná Vana GN 1/1-200 umožňuje pomalu vařit vakuované potraviny. Je výkonným přístrojem s přísnou kontrolou teploty. Opatřena je víkem se speciálním výřezem pro...

Zásobník pro softcooker není standardně dodáván se zařízením.

Vařič Sous Vide systém 20 litrů - GN 1/1 v celonerezovém provedení s perforovanou vložkou s oddělovači a víkem se silikonovým těsněním. Potřebujete uvařit vakuované potraviny...

Vařič Sous Vide systém 13 litrů - je vhodný pro přípravu pokrmů mimo špičku. Pohon je zajišťován napájením 230 V a příkonem 0,4 kW. Robustní vařič Sous Vide je vyroben z...

SOFTCOOKER SR GN 2/3 od italské firmy SIRMAN je u určen pro pozvolné vakuové vaření ve vodní lázni při nízkých teplotách 60–95°C. Je vybaven topnými tělesy s protinárazovou...

SOFTCOOKER XP s GN 1/1 - bez výpustného ventilu od italské firmy SIRMAN je u určen pro pozvolné vakuové vaření ve vodní lázni při nízkých teplotách 60–95°C. Je vybaven topnými...

SOFTCOOKER SR GN 2/3 od italského výrobce SIRMAN je u určen pro pozvolné vakuové vaření ve vodní lázni při nízkých teplotách 60–95°C. Softcooker je vybaven topnými tělesy s...

SoftCooker SR BI 2/3 WI-FOOD od italského výrobce SIRMAN - vestavěný k zabudování. Model s výpustným kohoutem, určený k zabudování s elektronickým ovládacím panelem umístěným...

Stolní Sous Vide vařič CVS200 od italské firmy Univac Group pro přesné vakuové vaření. Obsah nádoby 9 litrů, rozměry kompatibilní GN 1/2, dělící příčky pro jednotlivé varné...

Softcooker XP je určen pro pozvolné vakuové vaření ve vodní lázni při nízkých teplotách 60-95°C. Ideální do restauračních provozů vyšší kategorie především k přípravě ryb,...

SoftCooker Wi-Food, SIRMAN je určen pro pozvolné vakuové vaření ve vodní lázni při nízkých teplotách 60 - 95° C. Potraviny, zpracované tímto způsobem, neztrácejí svůj vzhled,...