Matkou všech dnešních pizz byla již stará plochá placka pocházející ze starověkého Egypta a od Egypťanů ji posléze převzali Římané. Již v 17. století se začaly objevovat pizzerie. Pizza jakožto výsledný produkt je prakticky upečená placka z kynutého těsta potřená rajčatovým základem a pokladená různými ingrediencemi. Chceme- li mít v naší restau...
Matkou všech dnešních pizz byla již stará plochá placka pocházející ze starověkého Egypta a od Egypťanů ji posléze převzali Římané. Již v 17. století se začaly objevovat pizzerie. Pizza jakožto výsledný produkt je prakticky upečená placka z kynutého těsta potřená rajčatovým základem a pokladená různými ingrediencemi. Chceme- li mít v naší restauraci nabídku pizz a nespokojíme- li se s upečením rozmražených koupených pizz, pak budeme potřebovat profesionální pomocníky, kteří nám pomohou udělat při dodržení základních postupů, udělat tu nejlepší pizzu, na kterou se nám budou konzumenti rádi vracet. Základem pizzy je tedy správně uhnětené kynuté těsto, čehož docílíme pomocí námi nabízených hnětačů těsta. Poté je třeba těsto řádně vyválet a rozdělit na rovnocenné díly. Pak už nám nezbývá nic jiného než pizza těsto potřít rajčatovým základem, poklást požadovanými ingrediencemi a pomocí námi nabízené lopaty pizzu vložit do rozpálené pece. Podle množství připravované pizzy si můžeme vybrat, jaký typ pece na pečení pizzy nám bude vyhovovat. Na výběr je pizza pec jednopatrová či dvoupatrová. V naší nabídce máme na 7 desítek různých pizza pecí a tak záleží jen na Vás, která právě vyhoví Vašim požadavkům. Po upečení už zbývá jen pizzu pomocí rádelka nakrojit a buď ihned servírovati, případně pomocí námi nabízené baličky na pizzy pizzu zabaliti. Bude- li pizza na svého konzumenta ještě nějakou dobu čekat, pak je vhodné tuto pochutinu udržovat stále teplou například pomocí udržovacích desek pro pizzu. Pak už nezbývá než popřát dobrou chuť.
Pizza pec jednopatrová E 4/50, RedFox s vnitřním osvětlením a prosklenými dvířky. Šamotové desky o síle 14 mm. Je vybavena analogovým...
Hnětač těsta 10l HTF 10, RedFox má otočnou nerezovou neodnímatelnou nádobu s průměrem 260 mm a obsahem 10l/8 kg. Díky odolné a jednoduché...
Pizza pec jednopatrová E 4, RedFox s pečící komorou o velikost 70 x 70 x 15 cm. Komora je opatřená osvětlením, šamotovým dnem a...
Hnětač těsta HTF 15 T 400 V, RedFox má otočnou nerezovou neodnímatelnou nádobu o průměru Ø 317 mm a výškou 210 mm. Díky odolné a...
Hnětač těsta HTF 20 T 400 V, RedFox má otočnou nerezovou neodnímatelnou nádobu s průměrem 360 mm a výškou 210 mm. Obsah nádoby 20l/18 kg....
Pizza pec dvoupatrová E 8/50, RedFox s vnitřním osvětlením. Šamotové desky o síle 14 mm. Je vybavena termostatem pro každou komoru...
Vyvalovačka těsta DL-40 je vhodná do pizzerií, zaručuje kvalitní a rychlé vyválení těsta o průměru 14 až 40 cm.
KoupitMechanické a hydraulické lisy na těsto PIZZA GROUP určené pro střední a velké pizzerie. Zařízení slouží na formování průměru těsta dle...
Koupit