Značky Počet značek: 57

na stránku
Zobrazeno 31 – 45 z 57 položek
  • PIRA

    PIRA je renomovaná španělská společnost, specializující se na výrobu a prodej grilů a pecí na dřevěné uhlí. Své produkty vyvíjí s důrazem na kvalitu, výkon a funkčnost, čímž naplňuje náročné požadavky a očekávání profesionálních kuchařů.

    Portfolio produktů PIRA je široké a zahrnuje několik řad grilů, navržených pro přípravu pokrmů na dřevěném uhlí s výjimečnými výsledky. Grily jsou vyrobeny z odolných materiálů a konstruovány tak, aby zajišťovaly rovnoměrné rozložení tepla a optimální kontrolu teploty. To vše přispívá k dokonalému grilování a unikátní chuti jídel.

  • PMN - Výroba nerezového zařízení s.r.o.

    Jsme česká firma vyrábějící nerezový nábytek na míru a prodejce gastro vybavení. Veškeré produkty jsou konzultovány se zákazníkem, tak aby splňovaly veškeré nároky a přání klientů.  Výrobky jsou z  materiálu AISI 304 brus 400, s osvědčenými postupy a se zkušenostmi přes dvacet let výroby. Výrobní centrum sídlí na Praze 10.

  • Primax

    Primax je přední česká společnost specializující se na výrobu a dodávku profesionálního gastro vybavení, které je nezbytné pro každý gastronomický provoz. Jedním z jejích hlavních produktových odvětví je výroba konvektomatů, vysoce výkonných a multifunkčních zařízení kombinujících přednosti pekárenské technologie a parního ohřevu.

    Konvektomaty od Primax jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální kontrolu nad teplotou, vlhkostí a prouděním vzduchu. Tato přesná kontrola umožňuje rovnoměrné a kvalitní vaření, pečení, grilování a regeneraci pokrmů, což vede k vysoké účinnosti a výjimečným výsledkům.

  • Rational

    Společnost Rational je přední německá společnost, která se specializuje na výrobu vysoce kvalitních a inovativních kombinovaných parních troub pro profesionální gastronomické provozy. Díky svému zaměření na inovace a praktické znalosti je schopna nabízet nejlepší řešení pro své zákazníky.

    Vyznačující se širokou škálou produktů pro profesionální gastronomii, včetně kombinovaných troub a parních pecí, je Rational synonymem kvality a výkonnosti. Jejich nejznámější produkt, Rational SelfCookingCenter, je revoluční trouba navržená tak, aby umožnila profesionálním kuchařům připravovat širokou škálu pokrmů s maximální přesností a kontrolou.

    Rational SelfCookingCenter je vybaven inteligentními funkcemi a technologiemi, které automaticky regulují teplotu, vlhkost a čas vaření, což zajišťuje optimální přípravu jídel s ohledem na chuť, texturu a vzhled. Různé programy a nastavení pro specifické druhy jídel dále usnadňují a zrychlují přípravu.

  • RED FOX

    Společnost RM Gastro je uznávaný evropský výrobce profesionálního gastrozařízení. Pod značkou RM nabízí špičkové produkty pro hotely, restaurace, pizzerie, závodní a školní jídelny a ostatní velké profesionální kuchyně. Základními ingrediencemi značky jsou inovativní technologie, pokročilé funkce, nadstandardní provedení a vynikající design, který plně obstojí i v konceptu front cooking. U kuchyní garantujeme dlouhou výdrž, špičkovou kvalitu a příkladnou spolehlivost včetně zákaznických služeb a řešení. Pod značkou REDFOX nabízí vysoce funkční produkty s moderním, praktickým a spolehlivým řešením pro menší kuchyně, pro hotely, restaurace, pizzerie, provozovny rychlého občerstvení a další menší provozy. Důraz je kladen na užitnou hodnotu, funkčnost a odolnost.

  • Retigo

    Retigo je uznávaná česká společnost, která od svého založení v roce 1994 zůstává jedním z posledních nezávislých výrobců kombinovaných pecí na světě. Díky své úzké specializaci na trh s kombinovanými parními pecemi se tato firma zaměřuje na vysokou kvalitu a dostupnost svých produktů, což jí umožňuje flexibilně reagovat na potřeby svých zákazníků.

    Retigo nabízí široký sortiment produktů, mezi které patří mimo jiné prémiové parní konvektomaty v šesti velikostech a třech typech - Orange Vision, Orange Plus a Blue Line. Konvektomaty řady Vision jsou navrženy tak, aby vyhovovaly specifickým potřebám různých gastro provozů, a jsou vysoce ceněny pro svůj výkon a spolehlivost.

  • Rheninghaus

    Rheninghaus je jednou z předních společností v Itálii od roku 1950 v oblasti designu a výroby profesionálních strojů pro potravinářský průmysl, jako jsou kráječe, mlýnky na maso, kostní pily, kráječe, strouhače sýra, toustovače atd.

  • RM GASTRO

    Pod značkami RM GASTRO a REDFOX nabízíme komplexní a široké portfolio produktů, služeb s profesionálním řešením. Značka RM GASTRO a REDFOX představuje ucelený sortiment produktů a technologií používaných v gastronomických provozech po celém světě. Zákazník se může spolehnout na naše profesionální služby i komplexní řešení kuchyňských provozů od rychlého občerstvení, přes pizzerie, bary, kavárny, cukrárny, restaurace, hotely, závodní a školní jídelny, až po výrobny jídla

  • Robot coupe

    Přední evropský výrobce strojů pro dynamickou přípravu z Francie z oblasti Burgundska. Společnost byla založena v roce 1960 a úspěšně dodává na trh zařízení více než 50 let. Je držitelem světového prvenství v oblasti kuchyňských zařízení a od roku 1990 je zastoupena i na českém trhu. Zařízení této značky je určeno do kuchyní všech rozměrů od bufetů, restaurací, školních jídelen, mateřských škol, nemocnic až po vysokoškolské menzy a další.

  • Roller Grill

    Společnost ROLLER GRILL INTERNATIONAL, která byla založena v roce 1947, je evropským lídrem ve výrobě profesionálních kuchyňských a chladicích zařízení s nejširším sortimentem kuchyňského vybavení : infračervené toustovače, multifunkční trouby, fritézy, bain-marie, vyhřívané vitríny, chladicí vitríny, kontaktní grily, talíře na občerstvení nebo „ plancha “, indukční varné desky, krepovače , vaflovače, ohřívače, mloky, udírny, grily na gyros a kebab, pekáče, fontány, bufety atd. Všechny výrobky Roller Grill jsou vyráběny ve Francii, inovativní, kvalitní a v nejlepším poměru kvalita / cena.!

  • Rotisol

    Od roku 1954  vyrábí  společnost RotisoSA nejkrásnější a nejúčinnější rotující a stravovací zařízení na světě ze svých nejmodernějších výrobních zařízení ve  francouzském Chelles Nezávislá společnost, kterou  vlastní a provozuje stejná rodina již více než  65  let. Rotisol  nejen navazuje na skvělou tradici tohoto historického a oblíbeného stylu francouzské kuchyně, ale v průběhu let byl zodpovědný za mnoho inovací. V průběhu posledních  65  let společnost Rotisol  rozšiřovala své  řady grilovacích pánví,  aby uspokojila rostoucí mezinárodní poptávku po svých kvalitních výrobcích. V naší nabídce profesionálního kuchyňského vybavení najdete plynové grilování, jehož výhodou je mobilita a možnost prodeje na trzích. Další možností je elektrický gril, který pro svůj výkon nabízíme také velmi úsporné modely. 

  • Sanela

    Jako přední český výrobce v oblasti sanitární elektroniky se Sanela od svého vzniku zaměřuje na uspokojení i těch nejnáročnějších zákazníků. Společnost je známa pro své vysoce kvalitní produkty nové generace, které jsou využívány jak ve veřejném, tak soukromém sektoru.

    V sortimentu společnosti Sanela naleznete širokou škálu produktů. Patří mezi ně automatické splachovací jednotky pro pisoár a toaletu, které jsou navrženy tak, aby byly snadno použitelné a spolehlivé. Dále nabízí automatické kohouty pro umyvadla vybavené senzory pro automatické spuštění toku vody.

  • Santos

    Rodinná firma vyrábějící od roku 1954 stroje pro dynamickou přípravu ve francouzském Lyonu. Santos se specializuje na vývoj a výrobu zařízení pro přípravu nápojů, mletí kávy a mechanické zpracování surovin. Spotřebiče jsou také konstruovány tak, aby vydržely díky svému designu a kvalitě svých materiálů. Zákazníkům dodáváme všechny náhradní díly, aby byly naše výrobky odolné a nekonečně opravitelné.

  • Scholl

    Scholl je významnou německou společností, která se již od roku 1945 specializuje na výrobu komerčního kuchyňského vybavení a nábytku. Tato společnost, založená Gustavem Schollem, který stál u vzniku prvního ohřívače talířů, se pyšní širokou škálou produktů pro přípravu a prezentaci jídla. Sídlí ve Frankfurtu nad Mohanem a své produkty dodává do gastronomických provozů po celém světě.

    V sortimentu společnosti Scholl naleznete různé druhy tepelných zařízení. Patří mezi ně například indukční ohřívače talířů z řady Hold-Line, které jsou k dispozici v různých velikostech a s různými funkcemi. Dále pak ohřívače jídla, ohřevné mosty, horké desky, horké skříně a topné lampy.

Zobrazeno 31 – 45 z 57 položek