Značky Počet značek: 54

na stránku
Zobrazeno 16 – 30 z 54 položek
  • Henkelman

    Henkelman vyrábí komorové vakuové balící stroje. Holandská společnost se jejich vývojem, výrobou a distribucí zabývá už od roku 1994. Firma ročně dodává přibližně 15 tisíc strojů skrze síť 450 prodejců z více než 80 zemí.

  • Kitchen Aid

    KitchenAid je světoznámým jménem v oblasti kuchyňských spotřebičů, které jsou vysoce ceněny pro svou bezkonkurenční kvalitu, výkon, a styl. Výrobky KitchenAid, které jsou vyrobeny z odolných materiálů jako je nerezová ocel, ztělesňují synonymum pro dlouhodobou odolnost a spolehlivost, zajišťující tak, že vaše kuchyňské spotřebiče vydrží i při nejnáročnějším použití.

    Klíčovým znakem produktů KitchenAid je jejich vysoký výkon. Silné motory kuchyňských robotů, například, snadno zvládnou i těžké těsta a hmoty, umožňuje vám přípravu široké škály receptů s maximální efektivitou.

  • Krampouz

    Krampouz, významný francouzský výrobce profesionálních kuchyňských spotřebičů, se těší mezinárodnímu uznání pro své grily a crêpe makery. Tato společnost, která je symbolem kvality a inovativního designu, se stala preferovanou volbou mnoha profesionálních kuchařů i kulinářských nadšenců po celém světě.

    Zvláštní pozornost si zaslouží jejich crêpe makery, které se staly nástrojem volby pro přípravu tradičních francouzských palačinek. Tyto stroje jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a přicházejí v různých velikostech a modelech, aby vyhovovaly široké škále potřeb zákazníků, ať už jde o profesionální kuchyň nebo domácnost.

  • KROMO

    Společnost KROMO, světový lídr v oblasti výroby profesionálních myček na nádobí, je vyhledávaným jménem v gastronomii a hotelovém průmyslu. Díky své vysoké automatizaci produkce, kdy jedna myčka je vytvořena každé tři minuty, se KROMO stává jednou z předních světových společností ve svém oboru.

    KROMO je známá svou širokou škálou produktů, které dokáží uspokojit nejrůznější potřeby zákazníků. Jejich myčky na nádobí se pohybují v různých kapacitách, od těch, které zvládnou umýt 500 talířů za hodinu, až po ty, které zvládnou obsloužit až 1000 talířů za stejnou dobu. Tato flexibilita umožňuje klientům vybrat přístroj, který nejlépe vyhovuje jejich potřebám.

  • L.TELLIER

    Společnost L.TELLIER, se sídlem ve Francii, je renomovaným výrobcem profesionálního kuchyňského vybavení a nástrojů pro přípravu potravin. S více než stoletou historií v oboru. Společnost se zaměřuje na výrobu kvalitních nástrojů, jako jsou ruční struhadla, odšťavňovače, mixéry a mnoho dalších.

    Mezi nejznámější produkty patří nerezové a cínované potravinové mlýny, mandolíny Bron Coucke a měděné a cínované formy na pečení od Gobel. Tyto produkty kombinují tradiční francouzské řemeslné dovednosti s moderními inovacemi, což dělá z L.TELLIER nezpochybnitelného lídra v oblasti manuálního kuchyňského vybavení.

  • Liebherr

    Jako jedna z nejvýznamnějších německých společností v oblasti průmyslových a domácích spotřebičů, je Liebherr symbolem inovací, kvality a spolehlivosti. Především je Liebherr proslulý díky svým špičkovým chladicím zařízením, které zahrnují chladničky, mrazáky a vinné skříně, jejichž vývoj je založen na nejnovějších technologiích a designových trendech.

    Každé chladicí zařízení Liebherr je koncipováno s důrazem na efektivitu, energetickou účinnost a optimální uchování potravin. Proto se společnost Liebherr pyšní místem na vrcholu seznamu globálních výrobců v oblasti chladicí techniky.

  • MATFER

    Společnost Matfer, s dlouholetou tradicí ve francouzské gastronomii, je předním výrobcem profesionálního kuchyňského nářadí a nádobí. Tato společnost je známá svým vysokým standardem kvality, který je ztělesněný v jejich široké škále kuchyňských nástrojů. Zahrnuje to vše od pekáčů, forem na dorty a nůžek na drůbež po vysoce kvalitní kuchyňské nože.

    Jednou z klíčových produktových řad je Bourgeat, která je tvořena špičkovým kuchyňským nádobím a pomůckami pro profesionální gastronomii. Řada Exoglass nabízí kuchyňské nářadí vyrobené z odolného materiálu Exoglass, zatímco řada Pelton je známá svými vysoce kvalitními kuchyňskými noži. Konečně, jejich řada Matfer je významná svými kuchyňskými pomůckami pro profesionální gastronomii.

  • Matfer Bourgeat

    V sortimentu Matfer Bourgeat naleznete vše od kvalitního nádobí, přes různé druhy nástrojů, až po potřeby pro pečení a cukrářské nástroje. Mezi hlavní produktové řady patří "Bourgeat Excellence Cookware", nabízející nerezové nádobí, a "Matfer Black Steel", známá pro pánve z uhlíkové oceli s výbornými vlastnostmi tepelné vodivosti. Společnost rovněž vyniká výrobou profesionálních nástrojů z kompozitního materiálu Exoglass v rámci řady "Matfer Exoglass Utensils".

  • Movilfrit

    Fritézy od Movilfritu jsou špičkou v oblasti profesionálního smažení. Jejich design je výsledkem pečlivého inženýrského úsilí, díky kterému jsou schopny poskytnout optimální teplotní stabilitu a rychlý ohřev. Fritézy jsou dostupné v několika provedeních - od elektrických po plynové, což umožňuje jejich využití v různých kuchyňských prostředích. Důraz je kladen na bezpečnost a spolehlivost, proto jsou vybaveny moderními bezpečnostními prvky, jako je automatické vypnutí při překročení teploty. Ať už je vaše kuchyně malá nebo velká, Movilfrit má fritézu, která splní vaše potřeby.

  • NOAW

    NOAW je přední italský výrobce profesionálních řezačů pro gastronomii, který nabízí široký sortiment výrobků pro různé potřeby. Mezi nejznámější produkty patří ruční a automatické řezače na salámy, sýry a maso, které jsou ceněny pro svou preciznost a výkon.

    Řady produktů NOAW jsou navrženy pro různé potřeby. Řada Gravity Feed Slicers and Automatic Slicers zahrnuje ruční a automatické řezače na salámy, sýry a maso. Straight Feed Slicer for Meat je řada ručních řezačů na maso, zatímco Flywheel Slicer zahrnuje ruční řezače na salámy a sýry. Řada Hamburger Press pak nabízí lis na hamburgery.

  • Nordline

    Nordline, český inovátor v gastronomické branži, vyrábí širokou škálu chladicích a tepelných zařízení pro profesionální kuchyně. Mezi jejich nejvýznamnější produkty patří chladící skříně, teplé vitríny a chladící nástavce.

    Teplé vitríny od Nordline nabízí perfektní řešení pro uchovávání teplých jídel a pečiva. Vybaveny prosklenými dveřmi a regulací teploty, umožňují kuchařům udržovat jídlo v ideálním teplotním rozmezí, aniž by obětovali kvalitu nebo bezpečnost.

    Chladící nástavce od Nordline jsou skvělou volbou pro uchovávání potravin v chladu na pracovních deskách. Také tyto zařízení nabízejí prosklené dveře a regulaci teploty, což usnadňuje organizaci a efektivitu v jakékoli kuchyni.

  • NTF

    NTF je českou firmou, která se specializuje na výrobu chladících zařízení pro gastronomii. S dlouholetou tradicí a závazkem kvality, inovací a vynikající službě se NTF stala důvěryhodným partnerem v oboru.

    Portfolio produktů společnosti je široké a zahrnuje chladící skříně, mrazničky, vitríny a další zařízení nezbytná pro fungování profesionální kuchyně. Každé zařízení je navrženo s ohledem na efektivitu, spolehlivost a dlouhou životnost, což vede k optimalizaci provozu v gastronomických provozech.

  • PIRA

    PIRA je renomovaná španělská společnost, specializující se na výrobu a prodej grilů a pecí na dřevěné uhlí. Své produkty vyvíjí s důrazem na kvalitu, výkon a funkčnost, čímž naplňuje náročné požadavky a očekávání profesionálních kuchařů.

    Portfolio produktů PIRA je široké a zahrnuje několik řad grilů, navržených pro přípravu pokrmů na dřevěném uhlí s výjimečnými výsledky. Grily jsou vyrobeny z odolných materiálů a konstruovány tak, aby zajišťovaly rovnoměrné rozložení tepla a optimální kontrolu teploty. To vše přispívá k dokonalému grilování a unikátní chuti jídel.

  • PMN - Výroba nerezového zařízení s.r.o.

    Jsme česká firma vyrábějící nerezový nábytek na míru a prodejce gastro vybavení. Veškeré produkty jsou konzultovány se zákazníkem, tak aby splňovaly veškeré nároky a přání klientů.  Výrobky jsou z  materiálu AISI 304 brus 400, s osvědčenými postupy a se zkušenostmi přes dvacet let výroby. Výrobní centrum sídlí na Praze 10.

  • Primax

    Primax je přední česká společnost specializující se na výrobu a dodávku profesionálního gastro vybavení, které je nezbytné pro každý gastronomický provoz. Jedním z jejích hlavních produktových odvětví je výroba konvektomatů, vysoce výkonných a multifunkčních zařízení kombinujících přednosti pekárenské technologie a parního ohřevu.

    Konvektomaty od Primax jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální kontrolu nad teplotou, vlhkostí a prouděním vzduchu. Tato přesná kontrola umožňuje rovnoměrné a kvalitní vaření, pečení, grilování a regeneraci pokrmů, což vede k vysoké účinnosti a výjimečným výsledkům.

Zobrazeno 16 – 30 z 54 položek