Síta jsou ručním kuchyňským náčiním, která se běžně používají ve všech domácnostech, ale i profesionálních provozech k prosývání sypkých ingrediencí- mouky, cukru, krupice, kakao a další sypké potraviny. Standardně je sítko zhotoveno z výpletu a to buď drátěného či v dnešní době velmi často používaného plastu. Dalším druhem sít jsou cedníková sí...
Síta jsou ručním kuchyňským náčiním, která se běžně používají ve všech domácnostech, ale i profesionálních provozech k prosývání sypkých ingrediencí- mouky, cukru, krupice, kakao a další sypké potraviny. Standardně je sítko zhotoveno z výpletu a to buď drátěného či v dnešní době velmi často používaného plastu. Dalším druhem sít jsou cedníková síta, která používáme pro oddělení například těstovin od vody, rýže od vody a další. Do kategorie sít a cedníků patří také síta na játrovou zavářku, přes která protlačíme zavářku přímo do polévky bez nutnosti tvoření játrové rýže lžičkami. Taktéž jsou v nabídce síta pro tvorbu oblíbených halušek. V nabídce naší firmy naleznete síta celonerezová a ve dvou případech i nerezová síta s dřevěnou rukojetí.
Domácí malé ruční pasírovací síto průměru 22 cm s rukojetí. Včetně 3 ks výměnných disků s různou perforací. Bonne Graine N3002BG
Nerezový disk s hrubou perforací 4 mm. Určeno pro pasírovací síto X3-F průměru 31 cm francouzského výrobce L.Tellier.
Nerezový disk se střední perforací 2,5 mm. Určeno pro pasírovací síto X3-F průměru 31 cm francouzského výrobce L.Tellier.
Nerezový disk s jemnou perforací 1,5 mm. Určeno pro pasírovací síto X3-F průměru 31 cm francouzského výrobce L.Tellier.
Nerezový disk s perforací 5 mm na Spatzle a Noky. Určeno pro pasírovací síto X3-F průměru 31 cm francouzského výrobce L.Tellier.
Plovák na koření s řetízkem v nerezovém provedení o průměru 40 mm a výškou 155 mm