Síta jsou ručním kuchyňským náčiním, která se běžně používají ve všech domácnostech, ale i profesionálních provozech k prosývání sypkých ingrediencí- mouky, cukru, krupice, kakao a další sypké potraviny. Standardně je sítko zhotoveno z výpletu a to buď drátěného či v dnešní době velmi často používaného plastu. Dalším druhem sít jsou cedníková sí...
Síta jsou ručním kuchyňským náčiním, která se běžně používají ve všech domácnostech, ale i profesionálních provozech k prosývání sypkých ingrediencí- mouky, cukru, krupice, kakao a další sypké potraviny. Standardně je sítko zhotoveno z výpletu a to buď drátěného či v dnešní době velmi často používaného plastu. Dalším druhem sít jsou cedníková síta, která používáme pro oddělení například těstovin od vody, rýže od vody a další. Do kategorie sít a cedníků patří také síta na játrovou zavářku, přes která protlačíme zavářku přímo do polévky bez nutnosti tvoření játrové rýže lžičkami. Taktéž jsou v nabídce síta pro tvorbu oblíbených halušek. V nabídce naší firmy naleznete síta celonerezová a ve dvou případech i nerezová síta s dřevěnou rukojetí.
Síto na dřez 340 x 240 mm v nerezovém provedení
Síto na halušky nerezové malé, struhadlo na halušky - malé nerezové síto s nerezovou posuvnou nádobou na syrové těsto k použití v...
Síto pasírovací 24 cm nerez, sada 3 disků- domácí ruční pasírovací síto průměru 24 cm s rukojetí
Síto na halušky profesionální nerezové, struhadlo
Špičák jemný síťový 200 mm, perforace 0,45 mm - velmi odolné pevné síto "špičák" pro každodenní práci pravých profesionálů.
Síto nerezové Restaurant, perforace 4 mm
Síto nerezové Restaurant, perforace 3 mm
Síto nerezové Restaurant, perforace 1,5 mm
Síto nerezové Restaurant, perforace 2 mm
Síto nerezové Restaurant, perforace 1 mm
Síto s perforací 2 mm pro pasírovací síta řady EX5T100 - vhodné pro středně jemné pasírování.
Síto s perforací 3 mm pro pasírovací síta řady EX5T100 - vhodné pro hrubší pasírování.