Síta jsou ručním kuchyňským náčiním, která se běžně používají ve všech domácnostech, ale i profesionálních provozech k prosývání sypkých ingrediencí- mouky, cukru, krupice, kakao a další sypké potraviny. Standardně je sítko zhotoveno z výpletu a to buď drátěného či v dnešní době velmi často používaného plastu. Dalším druhem sít jsou cedníková sí...
Síta jsou ručním kuchyňským náčiním, která se běžně používají ve všech domácnostech, ale i profesionálních provozech k prosývání sypkých ingrediencí- mouky, cukru, krupice, kakao a další sypké potraviny. Standardně je sítko zhotoveno z výpletu a to buď drátěného či v dnešní době velmi často používaného plastu. Dalším druhem sít jsou cedníková síta, která používáme pro oddělení například těstovin od vody, rýže od vody a další. Do kategorie sít a cedníků patří také síta na játrovou zavářku, přes která protlačíme zavářku přímo do polévky bez nutnosti tvoření játrové rýže lžičkami. Taktéž jsou v nabídce síta pro tvorbu oblíbených halušek. V nabídce naší firmy naleznete síta celonerezová a ve dvou případech i nerezová síta s dřevěnou rukojetí.
Síto kónické, průměr 200 mm v nerezovém provedení
Síto na játrovou rýži na průměr hrnce 40 cm
Síto na játrovou rýži na průměr hrnce 60 cm
Síto je určeno k solení fritů a odkapávání oleje. Robustní provedení síta z nerezové oceli, vnější průměr kónického síta 39 cm.
Nový ideální pomocník ve vaší kuchyni oceníte při vaření omáček, polévek, svařáku, prostě všech pokrmů, které chcete ochutit čerstvými...
Velmi odolné pevné síto pro každodenní práci pravých profesionálů.