Síto s perforací 4 mm pro pasírovací síta řady P10

Sleva! Síto s perforací 4 mm pro pasírovací síta řady P10 Zobrazit větší

LT-P10040

Nový produkt

L.TELLIER

Síto s perforací 4 mm pro pasírovací síta řady P10 - vhodné pro hrubé pasírování

Více informací

Cena s DPH2 850 Kč

Sleva-151 Kč

Původně 3 001 Kč s DPH
Cena bez DPH2 355 Kč

0.0
  • kovové pocínované provedení pracovního síta
  • určen do kuchyní restaurací, pizzerií, školních jídelen apod.
  • průměr pracovního síta je 20 cm je určeno výhradně pro pasírovací síta s podstavcem řady P10 

parametry:

  • rozměry: 200 (průměr) x 84 mm
  • váha: 0,50 kg
  • kapacita: 10 kg pyré / min

L.TELLIER

L.TELLIER

Společnost L.TELLIER, se sídlem ve Francii, je renomovaným výrobcem profesionálního kuchyňského vybavení a nástrojů pro přípravu potravin. S více než stoletou historií v oboru. Společnost se zaměřuje na výrobu kvalitních nástrojů, jako jsou ruční struhadla, odšťavňovače, mixéry a mnoho dalších.

Produkty L.TELLIER jsou známé pro svou precizní konstrukci, odolnost a efektivitu. Jsou navrženy tak, aby vyhovovaly náročným potřebám profesionálních kuchyní a zároveň zjednodušily proces přípravy jídla. Díky těmto vlastnostem si získaly důvěru a respekt kuchařů po celém světě.

Mezi nejznámější produkty patří nerezové a cínované potravinové mlýny, mandolíny Bron Coucke a měděné a cínované formy na pečení od Gobel. Tyto produkty kombinují tradiční francouzské řemeslné dovednosti s moderními inovacemi, což dělá z L.TELLIER nezpochybnitelného lídra v oblasti manuálního kuchyňského vybavení.

S touto širokou škálou kuchyňských nástrojů a vybavení nejvyšší kvality se L.TELLIER stal důvěryhodným partnerem pro profesionály v gastronomickém průmyslu po celém světě. Jejich dlouholeté zkušenosti a odborné znalosti jim umožňují přinášet produkty, které skutečně rozumí potřebám kuchyně.

Napsat recenzi

Síto s perforací 4 mm pro pasírovací síta řady P10

Síto s perforací 4 mm pro pasírovací síta řady P10

Síto s perforací 4 mm pro pasírovací síta řady P10 - vhodné pro hrubé pasírování

Zpráva

send a message