Lopata na pizzu sázecí perforovaná Carbon 33/182 cm

Doprava zdarma

GIM-ACB32RF

Nový produkt

GI-METAL

Lopata na pizzu sázecí perforovaná Carbon 33/182 cm - nejdokonalejší lopaty na světovém trhu, nejodolnější, nejlehčí s nejdelší životností, určené pro sázení do pece, neznečišťují interiér pece moukou. 

Více informací

Cena s DPH8 700 Kč

Sleva-448 Kč

Původně 9 148 Kč s DPH
Cena bez DPH7 190 Kč

Lze koupit i na splátky

0.0
  • Pro sázení do pece
  • Hliníková eloxovaná tvrzená hlava s karbonovou (uhlíková vlákna) násadou
  • Karbonové vlákno je tvořeno vlásečnicovou ultratenkou strukturou
  • Extrémně vysoká mechanická, tepelná a chemická odolnost karbonové násady s nízkou váhou
  • Eloxování zvyšuje přilnavost a odolnost proti obrušování
  • Perforované pro snížení tření, odsypání přebytečné mouky, udržování čistoty v peci a pro odlehčení při manipulaci.
  • Nejdokonalejší lopaty na světovém trhu, nejodolnější, odlehčená, nejdelší životnost
  • Nízký koeficient tření, samomazací schopnost a odolnost vůči opotřebení
  • Lopaty s největší koncentrací technologických materiálů aplikovaných na pizza příslušenství
  • Pro skutečné profesionály, kteří chtějí něco vyjímečného

Parametry:

  • Rozměry (š x h x v): 330 x 330 x 1820 mm
  • Váha: 0,57 kg
  • Barva: Stříbrná / Černá
  • Materiál: Hliník / Karbon
  • Stupeň tvrdosti: 80
  • Kluznost (µm): 160

LEHKÉ JAKO PÍRKO

Karbonové vlákno je ušlechtilý materiál vázaný na vysoce inovativní výrobní procesy a estetické cítění, které jdou ruku v ruce se vkusem a technologií. Používá se v automobilovém průmyslu (automobily Formule 1), na výrobu kol, letadel nebo běžněji ve sportovním vybavení.
Společnost GiMetal si vybrala tento materiál proto, aby mohla vyrábět nepřekonatelně lehké nástroje: lopata na pizzu o průměru 33cm váží pouhých 570 gramů a vyznačuje se také vysokou mechanickou odolností, tepelnou izolační kapacitou, odolností vůči teplotním rozdílům a vlivu chemických látek.

ODOLNÉ PROTI OPOTŘEBENÍ

Hlava lopaty byla ošetřena speciální úpravou nazývanou tvrdá anodická oxidace, která částečně prostupuje do slitiny hliníku a částečně působí na povrchu a mění původní materiál, čímž zajišťuje vysokou odolnost proti opotřebení a odření. Kloub madla hlavy tvoří dva překrývající se prvky upevněné třemi velkými nýty umístěnými za sebou, které zajišťují bezpečnost a pevnost bez hýbání.

VÝHODA PERFORACE

V povrchu lopaty jsou speciálně navržené otvory, které zajišťují nízké tření těsta a propadávání mouky, čímž brání tomu, aby se mouka přichycovala zespodu pizzy a připalovala se.

STABILNÍ A BEZPEČNÝ ÚCHOP

Madla jsou vyrobena z oválných trubek, které zajišťují snadné uchopení a stabilitu, a zároveň brání rotaci.

Upozornění:  

Povrchová vrstva je ve své tloušťce neodstranitelná, jelikož anodové oxidy vyrůstají přímo z povrchu pracovní plochy. 
Ta působí jako anoda, na které se tvoří vrstva oxidů, která z 50 % zůstává vrostlá dovnitř pracovní plochy a z 50 % vyrůstá na povrch.  

GI-METAL

GI-METAL

GI-METAL, sídlící v Itálii, je předním dodavatelem nástrojů a vybavení určených pro pekárny, cukrárny a gastronomické provozy na celém světě. Společnost se vyznačuje vysokým důrazem na kvalitu a detail, přičemž produkuje širokou škálu nástrojů, včetně pekařských nožů, těstovin, škrabek a dalšího příslušenství, nezbytného pro tvorbu a prezentaci lahodných pekárenských a cukrářských výrobků.

Jedním z nejdůležitějších a nejprodávanějších produktů GI-METAL jsou lopaty na pizzu. Tyto lopaty jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů jako je nerezová ocel, a jsou navrženy tak, aby usnadňovaly přípravu a servírování pizzy. Vyznačují se pevností, odolností a lehkostí, což je činí naprosto nezbytnými pro každého, kdo se zabývá přípravou pizzy na profesionální úrovni.

Vysoká kvalita a design těchto lopat na pizzu přitahuje zákazníky z celého světa. GI-METAL se tedy stal synonymem pro nejvyšší standardy v oblasti pekařských nástrojů, což je podtrženo jejich silnou mezinárodní přítomností.

Díky svému závazku ke kvalitě a inovacím si GI-METAL vybudovala neotřesitelnou mezinárodní reputaci. Přitom zůstává věrná své vize poskytovat produkty, které nejen splňují, ale často i překračují očekávání zákazníků. S GI-METAL mohou pekaři a cukráři po celém světě pracovat s nástroji, které jsou nejen výjimečně odolné a funkční, ale také skvěle reprezentují touhu po dokonalosti, kterou tato společnost sdílí s jejími zákazníky.

Napsat recenzi

Lopata na pizzu sázecí perforovaná Carbon 33/182 cm

Lopata na pizzu sázecí perforovaná Carbon 33/182 cm

Lopata na pizzu sázecí perforovaná Carbon 33/182 cm - nejdokonalejší lopaty na světovém trhu, nejodolnější, nejlehčí s nejdelší životností, určené pro sázení do pece, neznečišťují interiér pece moukou. 

Zpráva

send a message