Struhadla jsou klasickou domácí pomůckou, ale i pomůckou profesionálních gastronomických provozů již po dlouhá léta. Jsou to nejčastěji nerezovém popřípadš plastové předměty, které nám pomáhají při dělení potravin. Struhadlo je prakticky nerezový předmět, jež má na svém povrchu spoustu otvorů, které protlačením z vnitřní strany vytvoří ostré bř...
ZobrazitStruhadla jsou klasickou domácí pomůckou, ale i pomůckou profesionálních gastronomických provozů již po dlouhá léta. Jsou to nejčastěji nerezovém popřípadš plastové předměty, které nám pomáhají při dělení potravin. Struhadlo je prakticky nerezový předmět, jež má na svém povrchu spoustu otvorů, které protlačením z vnitřní strany vytvoří ostré břity a na těchto plochách poté dochází k rozdělování potraviny na velmi malé kousky. V naší nabídce naleznete struhadla i včetně krouhacího břitu, které vám zajistí nakrouhání zeleniny na plátky.