Plech na pizzu ocelový kulatý (průměr 360 mm, výška 25 mm)

Sleva! Plech na pizzu ocelový 60x40 cm Zobrazit větší

GIM-TLN3625

Nový produkt

GI-METAL

Plech na pizzu ocelový kulatý 36 cm z vypalované modré oceli

Více informací

Cena s DPH254 Kč

Sleva-12 Kč

Původně 266 Kč s DPH
Cena bez DPH210 Kč

0.0
  • Plech po použití umyjte a nakonzervujte namaštěním, čímž zabráníte korozi plechu
  • zákaz mytí v myčce
  • Průměr vnější: 368 mm
  • Průměr pizzy: 360 mm
  • Výška vnější: 25 mm
  • Váha: 064 kg

GI-METAL

GI-METAL

GI-METAL, sídlící v Itálii, je předním dodavatelem nástrojů a vybavení určených pro pekárny, cukrárny a gastronomické provozy na celém světě. Společnost se vyznačuje vysokým důrazem na kvalitu a detail, přičemž produkuje širokou škálu nástrojů, včetně pekařských nožů, těstovin, škrabek a dalšího příslušenství, nezbytného pro tvorbu a prezentaci lahodných pekárenských a cukrářských výrobků.

Jedním z nejdůležitějších a nejprodávanějších produktů GI-METAL jsou lopaty na pizzu. Tyto lopaty jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů jako je nerezová ocel, a jsou navrženy tak, aby usnadňovaly přípravu a servírování pizzy. Vyznačují se pevností, odolností a lehkostí, což je činí naprosto nezbytnými pro každého, kdo se zabývá přípravou pizzy na profesionální úrovni.

Vysoká kvalita a design těchto lopat na pizzu přitahuje zákazníky z celého světa. GI-METAL se tedy stal synonymem pro nejvyšší standardy v oblasti pekařských nástrojů, což je podtrženo jejich silnou mezinárodní přítomností.

Díky svému závazku ke kvalitě a inovacím si GI-METAL vybudovala neotřesitelnou mezinárodní reputaci. Přitom zůstává věrná své vize poskytovat produkty, které nejen splňují, ale často i překračují očekávání zákazníků. S GI-METAL mohou pekaři a cukráři po celém světě pracovat s nástroji, které jsou nejen výjimečně odolné a funkční, ale také skvěle reprezentují touhu po dokonalosti, kterou tato společnost sdílí s jejími zákazníky.

Napsat recenzi

Plech na pizzu ocelový kulatý (průměr 360 mm, výška 25 mm)

Plech na pizzu ocelový kulatý (průměr 360 mm, výška 25 mm)

Plech na pizzu ocelový kulatý 36 cm z vypalované modré oceli

Zpráva

send a message