Zákaznická podpora:776 006 102info@pmn-nerez.cz

Zchlazovač a zmrazovač šokový DOLOMITI 14T GELATERIA

Kód: 69002702
Italská výroba 🇮🇹
Neohodnoceno
Značka: Sirman
216 980 Kč –10 %
zchlazovac a zmrazovac sokovy dolomiti 14 gelateria
216 980 Kč –10 % 195 290 Kč 236 301 Kč včetně DPH
Na objednávku (expedice 14-30 dnů)

Šokový zchlazovač a zmrazovač DOLOMITI 14T GELATERIA SIRMAN v nerezovém provedení s elektronickým ovládacím panelem a sondou. Garantované max. zatížení 150 kg, vyhřívané těsnění dveří zabraňuje jejich ucpání. Zařízení SIRMAN pro rychlé zchlazování a zmrazování s funkcí HOLD. Stojací model s oboustrannými dveřmi.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Šokový zchlazovač a zmrazovač DOLOMITI 14T GELATERIA od italského výrobce SIRMAN.

  • velkokapacitní zařízení pro rychlé zchlazování a zmrazování potravin
  • vyšší příkon zajišťuje silnější a rychlejší zchlazení/zmrazení, což je důležité, aby se zabránilo tvorbě krystalů a zajistila se správná textura potravin
  • programovatelný elektronický ovládací panel
  • teplotní sonda pro přesnou kontrolu teploty
  • programy šokového zmrazení a zchlazení, ztvrdnutí (hard) a funkce udržování teploty
  • vyhřívané těsnění dveří zabraňuje jejich zamrznutí
  • systém cirkulace vzduchu chrání před znehodnocením potravin
  • program odmrazování
  • otevírání dvířek vlevo nebo vpravo 
  • kapacita: 14 x GN 1/1 nebo plechy 60×40 cm
  • nastavitelná vzdálenost mezi vsuvy 50 mm
  • 3 ventilátory
  • ekologické chladivo R290
  • vyrobeno z nerezové oceli AISI 304
  • nerezové nohy

Programy:

  • šokové zmrazení – rychlé zmrazení potravin na velmi nízkou teplotu – 18 °C v co nejkratším čase, aby se zachovala kvalita potravin a minimalizovala se tvorba ledových krystalků
  • šokové zchlazení – rychlé ochlazení teplých jídel na teplotu + 3 °C, aby se zabránilo množení bakterií a zachovala se čerstvost
  • udržování teploty – po dokončení zchlazení nebo zmrazení zařízení udržuje potraviny na cílové teplotě, dokud nejsou přemístěny do dalšího úložiště nebo servírovány
  • hard – tvrdé zchlazení nebo zmrazení - intenzivnější režim – zařízení pracuje s vyšším výkonem, aby proces zchlazení nebo zmrazení proběhl ještě rychleji a hlouběji, často používáno u hustých a objemnějších pokrmů

Výkon:

  • zchlazení: 12 kg – z + 70 °C na + 3 °C za 90 minut
  • zmrazení: 9 kg - z + 70 °C na - 18 °C za 240 minut

Parametry:

  • napětí: 400 V
  • příkon: 3,4 kW
  • objem: 282 l
  • kapacita: 14xGN 1/1 nebo plech 60x40 cm
  • rozměr vnitřní: 630x430x1040 mm
  • rozměr (š.hl.v.)*: 750x750x1900 mm
  • váha: 265 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Již více než 45 let Sirman vyrábí jedny z těch nejlepších potravinářských strojů pro profesionální kuchyně, maloobchod a potravinářský průmysl. Nejnovější výrobní zařízení Sirman se věnuje výrobě strojů na vakuové balení. Tento produkt dále rozšiřuje škálu výrobků značky Sirman, dosahujících vynikajících výsledků s vysokými požadavky na spokojenost zákazníků.