Síta, síta na mouku, síta pasírovací
Síta jsou ručním kuchyňským náčiním, která se běžně používají ve všech domácnostech, ale i profesionálních provozech k prosývání sypkých ingrediencí- mouky, cukru, krupice, kakao a další sypké potraviny. Standardně je sítko zhotoveno z výpletu a to buď drátěného či v dnešní době velmi často používaného plastu. Dalším druhem sít jsou cedníková síta, která používáme pro oddělení například těstovin od vody, rýže od vody a další. Do kategorie sít a cedníků patří také síta na játrovou zavářku, přes která protlačíme zavářku přímo do polévky bez nutnosti tvoření játrové rýže lžičkami. Taktéž jsou v nabídce síta pro tvorbu oblíbených halušek. V nabídce naší firmy naleznete síta celonerezová a ve dvou případech i nerezová síta s dřevěnou rukojetí.
-
Síta pasírovací
-
Síta na mouku
-
Síta pro zpracování potravin
-
Síta na halušky + ostatní síta
-
Příslušenství
Nejprodávanější
Značky

Nerezový disk s jemnou perforací 1,5 mm. Určeno pro pasírovací síto X3-F průměru 31 cm francouzského výrobce L.Tellier.

Nerezový disk se střední perforací 2,5 mm. Určeno pro pasírovací síto X3-F průměru 31 cm francouzského výrobce L.Tellier.

Nerezový disk s hrubou perforací 4 mm. Určeno pro pasírovací síto X3-F průměru 31 cm francouzského výrobce L.Tellier.

Nerezový disk s perforací 5 mm na Spatzle a Noky. Určeno pro pasírovací síto X3-F průměru 31 cm francouzského výrobce L.Tellier.