Pizza program, Strana 14
Řazení produktů
Značky
Výpis produktů
Hnětač spirálový TAURO 22, 230 V od firmy SIGMA je jedno rychlostní model v jednofázovém provedení. Je vybaven nádobou, spirálovým nástavcem a ochrannou mříží. Perfektně...
Hnětač těsta 15l 400V, dvourychlostní HTS 15 2T od české firmy RM Gastro s vlastní odnímatelnou nádobu, výklopnou hlavu a pojezdovými kolečky. Hnětač těsta HTS 15 2T...
Vyvalovačka těsta SANSONE 25 XP od firmy SIRMAN je vhodná pro nepřetržitý provoz. Vybavena bezpečnostním mikrospínačem, vertikální konstrukcí a ventilovaným motorem.
Hnětač spirálový TAURO 25, 230 V od italské firmy SIGMA dodáván standardně s nádobou, spirálovým nástavcem a ochrannou mříží. Je vybaven převodovkou s pevnými ozubenými řemeny a...
Hnětač těsta dvourychlostní HTS 20 2T od české firmy RM Gastro vlastní odnímatelnou nádobu, výklopnou hlavu a pojezdová kolečka. Hnětač těsta HTS 20 2T díky odolné a...
Pec na pizzu a chléb TRAYS 44 TR, Prismafood - výkonná multifunkční (možnost pečení pizzy, cukrářských produktů a chleba) elektrická pec řady TRAYS GLASS. Snadné a přehledné...
Pizza pec jednopatrová P 6 od českého výrobce RM Gastro s ochranou proti tepelným ztrátám uvnitř komory, nastavitelný odvod páry a celou komoru z nerezové oceli. Šamotové...
Hnětač spirálový TAURO 30 (400 V) od firmy SIGMA je jednorychlostní model v třífázovém provedení. Určen pro hnětení tužších těst především na pizzu se speciálním spirálovým...
Hnětač spirálový TAURO 22 230 V od firmy SIGMA s voděodolným předním panelem, převodovkou s pevnými ozubenými řemeny, které se neprodlužují. Perfektně zaoblené dno nádoby...
Hnětač spirálový TAURO 25, 400 V od italské firmy SIGMA s perfektně zaoblenými hranami dna nádoby, které umožňují zpracovat těsto tak, aby na dně nezůstávaly žádné zbytky mouky....
Vyvalovačka na těsto Sansone 32 XP, SIRMAN s ventilovaným motorem a bezpečnostním spínačem. Nastavitelná tloušťka 0-10 mm.
Vyvalovačka na těsto Sansone 32 XP, SIRMAN s ventilovaným motorem a bezpečnostním spínačem. Nastavitelná tloušťka 0-10 mm.
