Myčka průchozí Kromo HOOD 130 MAXXI HR PLUS PS H+ (400 V) + ZDARMA chemie 1+1
Kód: 8644491Související produkty
Detailní popis produktu
Univerzální myčka nádobí HOOD 130 MAXXI PLUS H+ a HOOD 130 MAXXI HR PLUS H+ průchozí provedení. Vstupní zásuvná výška až 450 mm pro koše s GN 1/1-25 mm nebo podnosy s max. hloubkou 47 cm. Koš 600 × 500 mm pojme talíře, sklenice, pánve atd. 6 mycích cyklů: 4 přizpůsobitelné + 2 cykly Hygienické+. Robustní celonerezové provedení s horní dvouplášťovým zákrytem. Lisované vany, oblé vnitřní rohy, zesílený materiál a dvojnásobný filtrační systém se stará o kvalitu vody. Kvalita oplachu je zajištěna systémem Thermostop, oplachový Systém Plus (výkonný, izolovaný bojler systému Break Tank a podpůrné oplachové čerpadlo garantující potřebný tlak a teplotu vody 85 °C). V základu je myčka osazena peristaltickým dávkovači oplachového a mycího prostředku s přesným nastavením dávky, výkonným mycím čerpadlem (1 490 W), 2 výkonnými nerezovými rotačními mycími rameny a 2 rotačními oplachovými rameny (efektivní oplachování). Samočisticí cyklus Self-Cleaning udržuje myčku čistou a připravenou mýt další nádobí. Ochranné prvky, intuitivním elektronickým ovládáním, automatickým mycím režimem, zobrazením hodnot a hlášení na přehledném displeji. Základní výbava: 1× koš 600 × 500 × 115 mm (C 136) pro 22 velkých talířů, 1× koš 600×500×115 mm (C 137) síťovaný, 1× koš 600×500×115 mm (C 138) 12 zásuvů pro podnosy o šíři 47 cm nebo 10 GN 1/1 (max. hloubka 2,5 cm), 2× košíček Ø 120×120 mm na příbory.
HYGIENA+ termodezinfekční cyklus zaručující nejvyšší úroveň hygieny (10 min. mytí při dosažení 65 °C v bojleru. Závěrečný oplach při 87 °C.) Rekuperačním systémem HR - ENERGY RECOVERY systém využívá teplo produkované strojem k předehřívání vstupní studené vody (8-15 °C). Jedná se o okamžitou úsporu nákladů na energii. Navíc je dosaženo optimální teploty v prostoru mytí, protože vzduch již není ovlivňován párou a vlhkostí.
Za příplatek mohou být myčky HOOD 130 MAXXI PLUS vybaveny systémem LIFT (automatické otevření kapoty po ukončení mycího cyklu)
Parametry:
- provedení: jednoplášťové / dvouplášťový horní zákryt
- napětí: 400 V
- příkon: 10,5 kW
- zásuvná výška: 450 mm (GN 1/1)
- rozměr (šxhxv): 800 x 735 x 2162 mm
- odpadové čerpadlo: ano (25W/40 L min)
- oplachový systém s Break Tank: ano
- autodiagnostika/rekuperace HR: ano / ano
- hygiene+: ano
- teplota bojleru: 85°C
- teplota vany: 55°C
- dávkovač mycího prostředku: ano
- dávkovač oplachového prostředku: ano
- thermostop: ano
- dveřní mikrospínač: ano
- hmotnost: 150 kg
- horní mycí / oplachové rameno: ano / ano
- mycí čerpadlo: 1490 W (800L/min)
- mycí cyklus: 50/90/120/180
- objem bojleru: 15 L
- objem vany: 42 L
- ovládání: elektronické Touch (LED)
- příkon bojleru: 9 kW
- příkon vany: 2,7 kW
- rozměr koše: 600 x 500 mm
- spodní mycí / oplachové rameno: ano / ano
- spotřeba vody na cyklus: 2,6 L
- systém PLUS / Thermotop: ano / ano
- thermostop / Self-Cleaning: ano / ano
- výkon košů: 72/40/30/20/20/5 ks/h
Doplňkové parametry
Kategorie: | Myčka průchozí |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Napětí: | 400 V |
Odpadové čerpadlo: | Ano |
Opláštění: | Jednoplášťové |
Velikost koše: | 60 x 50 cm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Společnost KROMO, světový lídr v oblasti výroby profesionálních myček na nádobí, je vyhledávaným jménem v gastronomii a hotelovém průmyslu. Díky své vysoké automatizaci produkce, kdy jedna myčka je vytvořena každé tři minuty, se KROMO stává jednou z předních světových společností ve svém oboru.
KROMO je známá svou širokou škálou produktů, které dokáží uspokojit nejrůznější potřeby zákazníků. Jejich myčky na nádobí se pohybují v různých kapacitách, od těch, které zvládnou umýt 500 talířů za hodinu, až po ty, které zvládnou obsloužit až 1000 talířů za stejnou dobu. Tato flexibilita umožňuje klientům vybrat přístroj, který nejlépe vyhovuje jejich potřebám.
Společnost nejen že nabízí myčky na nádobí, ale také specializované myčky na sklo, což z ní dělá komplexního dodavatele pro všechny potřeby mytí v profesionálním prostředí. KROMO je zkrátka synonymem pro spolehlivost, efektivitu a vysokou úroveň hygieny v náročných podmínkách moderní gastronomie a hotelového průmyslu.