Volejte od pondělí do pátku 7-18h
Zákaznická podpora:776 006 102info@pmn-nerez.cz
Měna
CZK

Chladicí skříň 700 l prosklená + S (se sterilizátorem) ENR 700 G S RM GASTRO

Kód: 00012364
Italská výroba 🇮🇹
Neohodnoceno
136 900 Kč –10 %
Snímek obrazovky 2025 07 09 094728
136 900 Kč –10 % 123 190 Kč 149 060 Kč včetně DPH
Na objednávku (expedice 3-7 týdnů)

Chladicí skříň 700 l prosklená + S (se sterilizátorem) ENR 700 G S od firmy RM GASTRO s optimalizovanou velikostí chladicího okruhu. Chladící skříň je vybavena zámkem dveří, automatickým odmrazováním a odpařováním vody. Chladící skříň RM GASTRO s izolací o tloušťce 90 mm a elektronickou řídící jednotkou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Parametry:

  • Rozměry netto mm (ŠxHxV): 733 x 867 x 2090
  • Hmotnost netto: 134 kg
  • Rozměry brutto mm (ŠxHxV): 763 x 873 x 2170
  • Hmotnost brutto: 147,43 kg
  • Typ spotřebiče: elektrické zařízení
  • Příkon: 0,130 kW
  • Napájení: 230 V / 1N - 50 Hz
  • Chladivo: R290
  • Materiál: AISI 304
  • Vnější barva zařízení: nerezové
  • Max. teplota okolí: 40°C
  • Typ vlastností zařízení 2: chladicí
  • Velikost GN / EN: GN 2/1
  • Počet GN / EN zařízení: 24
  • Objem komory: 458 l
  • Objem brutto: 1,445 m3
  • Objem netto: 1,328 m3
  • Nastavitelné nožičky: ano
  • Tloušťka izolace: 90 mm
  • Počet dveří: 1
  • Agregát: ano
  • Typ ovládání: digitální
  • Zámek dveří: ano
  • Vnitřní osvětlení: ne
  • HACCP: ano
  • Roční spotřeba energie: 398 kWh/rok
  • Maximální teplota zařízení: -2°C
  • Minimální teplota zařízení: +7°C
  • Automatické odmrazování: ano
  • Počet roštů: 3
  • Průřez vodičů CU (mm2): 0,5

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Pod značkami RM GASTRO a REDFOX nabízíme komplexní a široké portfolio produktů, služeb s profesionálním řešením. Značka RM GASTRO a REDFOX představuje ucelený sortiment produktů a technologií používaných v gastronomických provozech po celém světě. Zákazník se může spolehnout na naše profesionální služby i komplexní řešení kuchyňských provozů od rychlého občerstvení, přes pizzerie, bary, kavárny, cukrárny, restaurace, hotely, závodní a školní jídelny, až po výrobny jídla