Vyvalovačky těsta
Nejprodávanější
Značky
Výpis produktů
Vyvalovací lis DSA 310 je v celonerezovém provedení, vybaveny 2 páry polohovatelných plastových lisovacích válců uložených šikmo nad sebou a tvarovací závaží. Ovládání...
Model je komplet v robustním celonerezovém provedení, 2 páry polohovatelných plastových válců uložených šikmo nad sebou a tvarovací závaží.
Vyvalovačka těsta DSA 310 T.GO je v celonerezovém provedení, 2 páry polohovatelných plastových lisovacích válců uložených šikmo nad sebou a tvarovací závaží. Ovládání TOUCH AND...
Vyvalovačka těsta DSA 420 jsou v celonerezovém provedení, vybaveny 2 páry polohovatelných plastových lisovacích válců uložených šikmo nad sebou a tvarovací závaží. Ovládání...
Vyvalovací lis na těsto DSA 420 RP je komplet v robustním celonerezovém provedení, 2 páry polohovatelných plastových lisovacích válců uložených paralerně nad sebou, bez...
Vyvalovačka těsta DSA 420 T.GO jsou v celonerezovém provedení, vybaveny 2 páry polohovatelných plastových lisovacích válců uložených šikmo nad sebou a tvarovací závaží. Ovládání...
Vyvalovací lis na těsto DSA 500 RP je komplet v robustním celonerezovém provedení, 2 páry polohovatelných plastových lisovacích válců uložených paralerně nad sebou, bez...
Model je komplet v robustním celonerezovém provedení, 2 páry polohovatelných plastových válců uložených šikmo nad sebou a tvarovací závaží.
Model je komplet v robustním celonerezovém provedení, 2 páry polohovatelných plastových válců uložených šikmo nad sebou a tvarovací závaží.
Model RM45A PG je komplet v robustním celonerezovém provedení, 2 páry polohovatelných plastových válců uložených šikmo nad sebou a tvarovací závaží. Na objednávku možnost osadit...
Vyvalovačka těsta DL-30 je vhodná do pizzerií kde zaručuje kvalitní a rychlé vyválení těsta o průměru 14 až 30 cm. Celonerezové provedení s horním válcem uloženým šikmo.
Vyvalovačka těsta DL-40 je vhodná do pizzerií, kde zaručuje kvalitní a rychlé vyválení těsta o průměru 14 až 40 cm. Celonerezové provedení s horním válcem uloženým šikmo.
