Zákaznická podpora:776 006 102info@pmn-nerez.cz

Vařič těstovin elektrický VT 70/80 E RedFox

Kód: 00110125
Český výrobek 🇨🇿
Neohodnoceno
Značka: RM GASTRO
73 500 Kč –10 %
varic testovin elektricky vt 7080 e redfox
73 500 Kč –10 % 66 090 Kč 79 969 Kč včetně DPH
Na objednávku (expedice 14-30 dnů)

Elektrický vařič těstovin VT 70/80 E RedFox s kapacitou 2x 23l je vybaven topným tělesem z vysoce trvanlivého materiálu Incoloy 825 na kterém se neusazují nečistoty, masivní odtokovou zónou a bezpečnostním termostatem. Vařič elektrický RedFox Vám zaručí dlouhou životnost a vysoké hygienické standardy. Výpust je vybavena pojistkou proti neúmyslnému vypuštění vody.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Elektrický vařič RedFox je ideálním řešením pro hotelové kuchyně a restaurace, bary a bistra s kapacitou denního objemu do 300 porcí jídel, kde splní standardní požadavky a uživatelský komfort. 

Parametry:

  • Samostatné ovládání a výpust pro každou vanu
  • Vana z nerezové oceli AISI 316 L
  • Masivní zpevněná odtoková zóna
  • Jednoduché ovládání pomocí regulačního knoflíku
  • Výpust je vybavena pojistkou proti neúmyslnému vypuštění vody
  • Signalizace zahřívání těles pomocí kontrolky
  • Koše nejsou součástí - lze dokoupit
  • Topné těleso Incoloy 825
  • Bezpečnostní termostat 130°C
  • Stupeň krytí ovládacích prvků IPX4
  • Napětí: 400 V / 3N
  • Teplotní rozsah: 30° - 110°C
  • Obsah 2x 23 l
  • Rozměry (š x h x v): 800 x 700 x 900 mm
  • Rozměr vany: 2x 306 x 340 x 320 mm
  • Váha: 71 kg
  • Příkon: 12 kW

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Pod značkami RM GASTRO a REDFOX nabízíme komplexní a široké portfolio produktů, služeb s profesionálním řešením. Značka RM GASTRO a REDFOX představuje ucelený sortiment produktů a technologií používaných v gastronomických provozech po celém světě. Zákazník se může spolehnout na naše profesionální služby i komplexní řešení kuchyňských provozů od rychlého občerstvení, přes pizzerie, bary, kavárny, cukrárny, restaurace, hotely, závodní a školní jídelny, až po výrobny jídla