Volejte od pondělí do pátku 7-18h
Zákaznická podpora:776 006 102info@pmn-nerez.cz
Měna
CZK

Stolní vyhřívaná vitrína ECV 3110 se zvlhčováním

Kód: 14100197
Italská výroba 🇮🇹
Neohodnoceno
1 Kč 1 Kč včetně DPH
Na dotaz 👇

Stolní teplá vitrína ECV 3110 od italského výrobce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stolní vitrína vyhřívaná ECV 3110 od italského výrobce CB.

  • ventilovaná vitrína se střední roštovou policí
  • zabudovaný agregát
  • vnitřní osvětlení a zvlhčování
  • oblé čelní sklo
  • posuvná dvířka – ze strany obsluhy, výklopné čelní sklo
  • roštová police je umístěna 170 mm nad GN
  • teplotní rozsah 0 – 110 °C
  • provedení: nerezové
  • dodáváno bez GN

Parametry:

  • Napětí: 230 V
  • Rozměry (š x h x v): 1092 x 770 x 550 mm
  • Příkon: 3,65 kW
  • Počet úrovní: 3
  • Agregát: zabudovaný
  • Osvětlení: ne
  • Rozměry police: 915 x 350 mm
  • Sklo: oblé
  • Počet GN 1/1-40: 3
  • Váha: 87 kg

 

Doplňkové parametry

Kategorie: CB
Záruka: 12 měsíců

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Díky rozsáhlému produktovému portfoliu multicookerů, grilů na kuřata, horkých ventilačních pultů, konvektomatů a mnoha dalších produktů je značka CB schopna vyhovět různorodým požadavkům svých zákazníků.

Jde především o cateringové společnosti, restaurace, společnosti vyrábějící potraviny, prodejce potravin i malá občerstvení a bistra.

To vše se v CB realizuje pod jednou střechou – závod CB v Itálii, který existuje již od roku 1962, zahrnuje nejmodernější vývojové a výrobní oddělení a také centrální vedení všech prodejních oddělení pro více než 90 zemí světa.

Technologie, výroba a distribuce na místě: to jsou silné stránky CB. Flexibilita, kterou dnešní trh vyžaduje, je stimulem k tomu, aby firma zákazníkům nabídla ta nejlepší možná řešení.

Jako průmyslová výrobní společnost se zaměřuje na udržitelnou kvalitu – od surovin používaných při výrobě až po nové technologie pro každodenní použití v kuchyni.

Výroba na místě je příspěvkem k udržitelnosti, který začíná již ve fázi návrhu zařízení. Cílem značky je přitom vyvíjet řešení schopná minimalizovat spotřebu zdrojů, standardizovat výsledky a zlepšovat kvalitu a chuť použitých surovin.