Šokový zchlazovač/zmrazovač MODI ACTIVE W7AG 700
Kód: 6180071Detailní popis produktu
Snadná obsluha
MODI dynamicky řídí intenzitu chladu a tepla pomocí stálé modulace teploty, ventilace a doby cyklu. Technologie, která zachovává vlastnosti potravin a prodlužuje jejich trvanlivost. Dotykový displej MODI touch 4,3 ”, chráněný robustním tvrzeným sklem, usnadňuje použití. Jediným stisknutím získáte přístup k dostupným programům nebo si vytvoříte svůj vlastní v osobní nabídce. Máte možnost přizpůsobit knihu receptů (uložené programy) pro každý druh jídla, měnit a ukládat vlastní rozvržení (polohu) kláves s recepty, nastavit manuální cyklus výběrem optimální intenzity ventilace (rychlost ventilátoru ) společně se zvolenou optimální teplotou.
Díky zařízení MODI výrazně ušetříte čas, snížíte spotřebu energie a zvýšíte kvalitu podávaných pokrmů.
MODI technologie
- Šokové zchlazení - rychle ochlazuje jídlo na jednotnou teplotu +3°C, blokuje množení bakterií a prodlužuje dobu skladování až o 70% při zachování kvality.
- Šokové zmrazení - rychlé zmrazení na -18°C způsobuje tvorbu mikrokrystalů v kapalině, což znamená, že vlákna, struktura a chuť zůstávají nedotčeny.
- Manuální cyklus - Umožňuje nastavit teplotu od -40°C do +10°C (řada UP) nebo od -40°C do +65°C (řada ACTIVE) s nastavitelnou intenzitou ventilace od 25% do 100%.
- Rozmrazování (ACTIVE) - rychle ochlazuje jídlo na jednotnou teplotu +3°C, blokuje množení bakterií a prodlužuje dobu skladování až o 70% při zachování kvality.
- Udržování (ACTIVE) - udržujte nádobí při výdejní teplotě. Díky technologii MODI, všechna vaše jídla opustí kuchyň při ideální teplotě, bez ohledu na to, jak dlouho proces trvá. Neprodané pokrmy mohou být nazpět šokově zmrazeny, nebo zchlazeny. Umožňuje jemně rozmrazit hluboce zmrazenou zmrzlinu a zmrazené dezerty a přivést je zpět na teplotu podávání.
- Funkce sušení (ACTIVE) - sušte ovoce, zeleninu, houby, luštěniny a mít je k dispozici po celou dobu sezóny. Můžete také připravit speciální mouky a aroma pro vaše pokrmy.
- Funkce kynárny a pomalého kynutí (ACTIVE) - pro dokonalé kynutí je nutné, aby těsto zůstávalo při správné teplotě přesně ten správný čas bez náhlé změny vlhkosti. MODI vytváří to nejlepší mikroklimatické podmínky pro získání nejlepší výsledky (systém bez přivlhčování).
- Krystalizace čokolády (ACTIVE) - krystalizujte pralinky, čokolády a čokoládové baronky během několika minut; jejich vzhled a křupavá textura, svědčí o kvalitě vaší práce.
Jaké další zařízení Vám přináší a nabízí tak širokou škálu flexibility?
MODI provedení :
Kvalitní celonerezové provedení vnitřní/vnější AISI 304 (Cr-Ni 18/10), oblé rohy v komoře, vyjímatelné zásuvy, magnetické těsnění dveří, snadno přístupný
a demontovatelný blok výparníku a agregátu. Zařízení se zesílenou izolací 60mm komory a dveří se samouzavíráním a robustním nerezovým madlem (AISI 304 tloušťka 2 mm).
Pracovní deska, výškově stavitelné nerezové nohy (100-150 mm). Zařízení je v základu vybaveno jednobodovou vpichovou teplotní sondou, snadno a rychle demontovatelná.
MODI výbava:
- Intuitivní dotykový ovládací panel MODI 4,3”
- Přehledné menu, recepty a manuální program
- Regulace výkonu ventilátoru 25%-100% po 1% (ACTIVE)
- Automatické rozpoznání použití vpichové sondy
- Jednobodová teplotní vpichová sonda (teplota jádra)
- Automatické přepnutí do udržovacího režimu
- Port USB pro snadný přenos a ukládání dat
- Možnost propojení na systém monitoringu COSMO
- Zesílená izolace 60mm (minimální tepelné ztráty)
- Zařízení je v klimatické třídě 5
- Automatické odmrazování horkým plynem
- Oblá komora, vyjímatelné zásuvy
- Dveře tloušťka 60mm, funkce samouzavírání
- Kapacita : 7 GN1/1 (linie 700)
- zchlazení/zmrazení : 32 / 22 kg
- rozsah teploty W6AG: -40 / +65°C
- rozsah teploty W6UG: -40 / +10°C
- CZ MENU / regulace ventilátoru
Parametry:
- Napětí: 230 V
- Rozměry (šxhxv): 710 x 700 x 1093 mm
- Regulace teploty: -40 až +65°C
- Hmotnost: 125 kg
- Příkon: 1950 W
- Chladící výkon: 2084 W
- Kapacita: 7x GN 1/1
- Nastavitelná rychlost ventilátoru: 25 - 100 %
- Chladivo: R290
- Rozměr komory (šxhxv): 590 x 336 x 550 mm
- Rozteč vsunů: volitelná
- Sonda pro teplotu jádra: jednobodová
- Umístění zásuvů: na šířku
- Zchlazování +90°C/+3°C: 32 kg/cyklus
- Zmrazování +90°C/-18°C: 22 kg/cyklus
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kapacita 7xGN 1/1 |
|---|---|
| Záruka: | 24 měsíců |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
PROFESIONÁLNÍ ZKUŠENOSTI
Coldline od roku 1995 navrhuje technologie, které zjednodušují každodenní práci kuchařů, cukrářů, pekařů, zmrzlinářů a výrobců pizzy. Ambicí značky je předvídat potřeby trhu nabídkou inovativních řešení pro konzervaci potravin.
Od majitelů malých bister až po šéfkuchaře ve velkých kuchyních si každý může vybrat ty nejvhodnější technologie pro své výrobní potřeby.
RODINA V ČELE
Coldline je vedena rodinou, která je věrná svým ideálům: vášeň pro práci a touha inovovat; pevný základ, který firmě umožnil dosáhnout důležitých cílů díky neustálému vývoji produktu a použití nejlepších technologií ve výrobním procesu.
Technologické inovace, jednoduchost formy, modularita a snadné použití jsou principy, které Coldline inspirují k dalšímu výzkumu a vývoji.
Firma se zavazuje k vytváření technologicky vyspělých řešení, která nabízejí konkrétní výhody profesionálům v oboru, a která zároveň šetří přírodu.
NEKOMPROMISNÍ KVALITA
V laboratořích jsou všechna zařízení testována v extrémních podmínkách, takže nabízejí optimální výkon i při intenzivním používání. Pro zajištění vynikající kvality jsou všechny firemní procesy pečlivě sledovány kvalifikovanými pracovníky v souladu s normou UNI EN ISO 9001:2015.
S firemními šéfkuchaři denně studují účinky chladu na jídlo. Každé nové řešení je testováno v moderním varném centru, které postavili, aby podrobilo zchlazovače náročným provozním testům. Moderní výrobní centrum je soustředěno na ploše 22 000 m2. Srdcem závodu je automatizovaný systém na zpracování nerezové oceli, první instalace svého druhu v Evropě.
