Šokový zchlazovač Vision F W5F
Kód: 6180712Detailní popis produktu
Multifunkční vysokorychlostní šokové zchlazovače / zmrazovače VISION F (-40°C / +65°C)
Multifunkční vysokorychlostní šokové zchlazovače/zmrazovače VISION F jsou určeny pro rychlé, nebo šetrné automatické, nebo manuální zchlazení, zmrazení, rozmrazování, nízkoteplotní dlouhodobé vaření (až +65°C), regeneraci a teplé udržování, dehydratování-jemné vysoušení, kynutí (s řízeným přivlhčováním), krystalizaci čokolády, výrobu jogurtu a v neposlední řadě i parní dezinfekce. Díky technologii, která dynamicky řídí teplotu (-40°C / +65°C), intenzitu proudění vzduchu (nastavení výkonu ventilátoru 25%-100% přesně po 1%) a optimální úrovně vlhkosti (od 40% až do 95%). Zařízení umožňuje připojení k systému monitorování Cosmo. Tato inovativní technologie Wi-Fi, která Vám umožní propojit všechna zařízení Coldline ve vašem provozu a sledovat je ze smartphonu.
Šokové zmrazení a zchlazení bez sondy: Devote ™ se o to za Vás postará
Devote ™ - Dynamic Evolution Temperature - je inovativní systém vyvinutý společností Coldline, který je schopen samostatně rozpoznat hmotnost, velikost a počáteční teplotu jídla.
Devote ™ automaticky moduluje teplotu a větrání při cyklech chlazení a vysokých teplot v nejkratším možném čase bez použití jádrové sondy.
Omezení použití jádrové sondy vám umožní urychlit procesy tryskání a mrznutí, čímž se zabrání bakteriální kontaminaci mezi různými potravinami.
Šetrně zpracovávejte a následně dlouhodobě uchovejte v zařízeních VISION F i specifické sezónní suroviny.
Snadná obsluha a ovládání na dosah ruky
VISION "CZ" MENU - vás provede krok za krokem přes volby a funkce, které mají být provedeny s vysvětlením
jednotlivých funkcí, o vše ostatní se postará sám (perfektní výsledek pouze s několika doteky).
Přizpůsobená kniha receptů - kde máte přizpůsobitelné programy pro každý druh jídla.
Osobní rozvržení - můžete změnit polohu tlačítek receptů a vytvořit si vlastní rozvržení.
Zřetězené programy - horké a studené funkce lze provádět automaticky.
Ruční cyklus - pracujte při požadované teplotě výběrem optimální intenzity ventilace a procenta vlhkosti.
Naplánovaná oznámení - budík vás upozorní na uplynutí nastaveného času nebo teploty.
Zámek displeje - můžete zamknout displej, abyste zabránili neoprávněné manipulaci neoprávněnými osobami.
Řízení a nastavení
TEPLOTA - Vyberte si ideální teplotu pro práci a uchování produktu
VLHKOST VZDUCHU - Nastavením zvlhčovače vzduchu mezi 45% a 95% definujte procento požadované vlhkosti
PROUDĚNÍ VZDUCHU - Nastavte ideální intenzitu ventilace mezi 25% a 100% přesně po jednom procentu
ČAS - Pracujte s programy základních sond nebo jej nechte na Devote ™
Díky zařízení VISION výrazně ušetříte čas, snížíte spotřebu energie a zvýšíte kvalitu podávaných pokrmů.
HYGIENA
Kvalitní celonerezové provedení AISI 304 (Cr-Ni 18/10), oblé rohy v komoře, vyjímatelné zásuvy, magnetické těsnění dveří, snadno přístupný a demontovatelný blok výparníku a agregátu
(FSS-Fast Service System). Zařízení se zesílenou izolací komory a dveří dle daného modelu a možností otevření až 105°, samouzavíráním a robustním nerezovým madlem (tloušťka 2 mm).
Zesílená pracovní deska, výškově stavitelné nerezové nohy (100-1500 mm).
MODI NUVŌ ™ technologie
- Šokové zchlazení - rychle ochlazuje jídlo na jednotnou teplotu +3°C, blokuje množení bakterií a prodlužuje dobu skladování až o 70% při zachování kvality.
- Šokové zmrazení - rychlé zmrazení na -18°C způsobuje tvorbu mikrokrystalů v kapalině, což znamená, že vlákna, struktura a chuť zůstávají nedotčeny.
- Manuální cyklus - VISION F pracuje stabilně při požadované teplotě od -40°C do +65°C. Změnou intenzity ventilace můžete rychle ochladit i ty nejjemnější potraviny,
čímž se urychlí doba výroby. - Rozmrazování - zmrazené potraviny bezpečně rozmrazte pomocí systému VISION. Pečlivé řízení teploty a vlhkosti zabraňuje růstu bakterií.
- Udržování - udržujte nádobí při výdejní teplotě (do +65°C). Díky technologii VISION F všechna vaše jídla opustí kuchyň při ideální teplotě, bez ohledu na to, jak dlouho proces trvá.
- Jogurt - to vám umožní vyrobit krémový přírodní jogurt s použitím pouze kvalitního mléka.
- Funkce sušení - sušte ovoce, zeleninu, houby, luštěniny a mít je k dispozici po celou dobu sezóny. Můžete také připravit speciální mouky a aroma pro vaše pokrmy
- Krystalizace čokolády - krystalizujte pralinky, čokolády a čokoládové baronky během několika minut; jejich vzhled a křupavá textura, svědčí o kvalitě vaší práce
- Funkce kynárny a pomalého kynutí - pro dokonalé kynutí je nutné, aby těsto zůstávalo při správné teplotě přesně ten správný čas bez náhlé změny.
Těsto je dokonale nakynuto, v naplánovaném čase; zvyšující se vlhkost umožňuje udržovat ideální hydrataci pro pravidelné testování kvasinek. - Parní dezinfekce - kombinuje působení detergentu a horké páry, čímž zabraňuje tvorbě plísní a odstraňuje nepříjemný zápach.
Jaké další zařízení Vám přináší a nabízí tak širokou škálu flexibility?
VISIN F výbava
- Intuitivní dotykový ovládací panel VISION 7”
- Přehledné "CZ" menu, recepty a nápověda k funkcím
- Teplotní rozsah -40°C / +65°C
- Nastavitelná vlhkost od 40% do 95%
- Výkonný ultrazvukový zvlhčovač vzduchu
- Regulace výkonu ventilátoru 25%-100% po 1%
- Automatické rozpoznání použití vpichové sondy
- Vícebodová teplotní vpichová sonda (teplota jádra)
- Automatické přepnutí do udržovacího režimu
- Rozhraní Bluetooth pro propojení s tiskárnou
- Port USB pro snadný přenos a ukládání dat
- Možnost propojení na systém COSMO wifi
- Zesílená izolace 60mm (minimální tepelné ztráty)
- Klimatická třída TROPIC (do okolní teploty +43°C)
- Automatické odmrazování horkým plynem
- Oblá komora, vyjímatelné zásuvy (vkládání na šířku)
- Dveře s ergonomickým madlem, otevření 105° a samouzavírání
Parametry:
- napájení: 230 V/1N/50 Hz
- příkon: 1430 W
- chladící výkon: 1565 W
- kapacita: 5x GN 1/1 (530x325mm)
- kapacita plechů: 5x EN (600 x 400mm)
- rozteč vsuvů: 50 mm
- zchlazování +90% °C/+3°C: 22 kg/cyklus
- zmrazování +90% °C/-18°C: 17 kg/cyklus
- chladivo: R452A
- šířka: 780 mm
- hloubka: 800 (859) mm
- výška: 853 mm
- rozměr komory (šxh): 660 x 410 mm
- výška komory: 313 mm
- umístění zásuvů: na šířku
- elektronický ovládací panel: VISION 7
- teplotní rozsah: -40 až +85 °C
- nastavitelná rychlost ventilátoru: 25 až 100%
- s horní deskou: 40 mm
- sonda pro teplotu jádra: vyjímatelná
- hmotnost: 120 kg
- nastavitelná rychlost s regulací: 40 až 95%
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Coldline - VISION |
|---|---|
| Záruka: | 24 měsíců |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
PROFESIONÁLNÍ ZKUŠENOSTI
Coldline od roku 1995 navrhuje technologie, které zjednodušují každodenní práci kuchařů, cukrářů, pekařů, zmrzlinářů a výrobců pizzy. Ambicí značky je předvídat potřeby trhu nabídkou inovativních řešení pro konzervaci potravin.
Od majitelů malých bister až po šéfkuchaře ve velkých kuchyních si každý může vybrat ty nejvhodnější technologie pro své výrobní potřeby.
RODINA V ČELE
Coldline je vedena rodinou, která je věrná svým ideálům: vášeň pro práci a touha inovovat; pevný základ, který firmě umožnil dosáhnout důležitých cílů díky neustálému vývoji produktu a použití nejlepších technologií ve výrobním procesu.
Technologické inovace, jednoduchost formy, modularita a snadné použití jsou principy, které Coldline inspirují k dalšímu výzkumu a vývoji.
Firma se zavazuje k vytváření technologicky vyspělých řešení, která nabízejí konkrétní výhody profesionálům v oboru, a která zároveň šetří přírodu.
NEKOMPROMISNÍ KVALITA
V laboratořích jsou všechna zařízení testována v extrémních podmínkách, takže nabízejí optimální výkon i při intenzivním používání. Pro zajištění vynikající kvality jsou všechny firemní procesy pečlivě sledovány kvalifikovanými pracovníky v souladu s normou UNI EN ISO 9001:2015.
S firemními šéfkuchaři denně studují účinky chladu na jídlo. Každé nové řešení je testováno v moderním varném centru, které postavili, aby podrobilo zchlazovače náročným provozním testům. Moderní výrobní centrum je soustředěno na ploše 22 000 m2. Srdcem závodu je automatizovaný systém na zpracování nerezové oceli, první instalace svého druhu v Evropě.
