Šlehačková láhev iSi Thermo Whip Plus 0,5 l
Kód: ISI-1801Detailní popis produktu
Flexibilní profesionální šlehačková láhev iSi THERMO WHIP je díky svým vlastnostem a široké škále volitelného příslušenství určen nejen pro přípravu vynikající nadýchané šlehačky, ale také dezertů, pěn, pikantních mousse, teplých a studených omáček i krémových polévek. Šlehač nesmí být zahříván ve vodní lázni. Díky technologii nášlehu smetany ve spojení s plynem N2O lze získat dvojnásobný objem šlehačky ve srovnání s jinými metodami šlehání. V několika sekundách je připravena k podávání, v lednici ji lze uchovat až 10 dní. Servírování je opravdu jednoduché, stačí zmáčknout dávkovací páčku a pohodlně dávkovat požadované množství obsahu.
Hlava šlehače je opatřena silikonovým protiskluzovým lemem červené barvy pro snadné a bezpečné použití. Díky celonerezovému provedení šlehače lze kompletně mýt v myčce nádobí (vyjma držáku bombičky), takže nezískává trvalý nepříjemný zápach. Šlehač je určen především pro profesionální použití v restauracích, cateringu a při prezentačních akcích. Kompletně vyrobeno v Rakousku světovým výrobcem č.1, firmou iSi.
Shrnutí
- dvouplášťová tepelně izolovaná nerezová láhev s leštěnou povrchovou úpravou
- nerezová hlava s páčkou pro přesné dávkování
- silikonový protiskluzový lem hlavy červené barvy
- moderní vzhled
- velmi snadné ovládání a dávkování
- určeno především pro profesionální použití
- pro použití za studena i za tepla
- opakovaně použitelný ekologický výrobek
- certifikace NSF
- vyhovuje požadavkům HACCP
- záruka 2 roky
- záruční i pozáruční servis
- pouze na jednorázové šlehačkové bombičky (plyn N2O)
- není kompatibilní s výměnnými bombičkami Sifos a Kisag
- k našlehání obsahu je potřeba 1 šlehačková bombička
- lze plnit i polovičním množstvím surovin
- 100% rakouská kvalita a spolehlivost
- všechny části lze mýt v myčce nádobí (mimo držáku bombičky)
- rozměry: 102 x 102 x 291 mm
- váha: 1,35 kg
Ekologicky šetrný výrobek
- bombičky jsou vyrobeny ze 100% recyklovatelné oceli
- k provozu nevyžaduje elektrickou energii
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.