Řada Classico 900, Strana 3
Nejprodávanější
Značky

Elektrická pánev EBP 100/900 s elektrickým zdvihem, s motorickým sklápěním se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin...

Plynový kotel ALBA 90 litrů GB 90/900 B s přerušovačem tahu pro odvod spalin do komína. Kotel ALBA je úsporný, moderní, hygienický s nízkými náklady a špičkovými materiály....

Elektrická pánev EBP 120/900 s elektrickým zdvihem, s motorickým sklápěním se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin...

Elektrický sporák se sklokeramickou deskou 4 plotýnkový, E-C-TG RHB-4/900 EO, ALBA se skládá z horní vařidlové části a podstavce. Flexibilní stavebnicový systém...

Plynová pánev GBP 80/900 s elektrickým zdvihem se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv, omáček, vaření...

Plynový kotel ALBA 170 litrů GB 170/900 s duplikátorem který zabraňuje připalování je vhodný k vaření všech druhů potravin v profesionálních velkokuchyních. Zvláště vhodný...

Plynová pánev GBP 120/900 s elektrickým zdvihem se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv, omáček,...

Plynový kotel ALBA 170 litrů GB 170/900 B s přerušovačem pro odvod spalin do komína. Kotel s nepřímým ohřevem, celonerezová konstrukce, vnitřní stěny a dno duplikátoru z...

Elektrický sporák s indukčním ohřevem E-C-TG IHB-2/900 F s volným prostorem, ALBA se sklokeramickou deskou a indukčním ohřevem jsou vyráběné z nerezavějící oceli...

Elektrická pánev ABP 100/900 s elektrickým zdvihem Fast-A-Block s motorickým sklápěním se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování...

Elektrická pánev EBP 150/900 s elektrickým zdvihem, ALBA s motorickým sklápěním se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava...

Plynová pánev GBP 150/900 s elektrickým zdvihem se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv, omáček,...