Vyhazovač slupek pravý Zumex

ZUM-330001004

Nový produkt

Zumex

Pro modely automatických listu na citrusy Zumex (výrobní číslo přístroje 207530 a vyšší)

Více informací

Cena s DPH363 Kč
Cena bez DPH300 Kč

0.0

Barva oranžová, materiál plast.

Zumex

Zumex

Zumex, založená v roce 1985, se pyšní svou pozicí jako přední výrobce komerčních odšťavňovačů pro různé sektory, včetně barů, kaváren, restaurací, supermarketů a maloobchodu. Tato španělská společnost se odlišuje svou inovativním systémem extrakce šťávy Original System®, který vymysleli sami a který se stal základem pro širokou škálu jejich produktů.

Zumex nabízí širokou škálu produktů pro odšťavňování, od odšťavňovačů přes extraktory šťávy a automaty na šťávu až po lis na studený lis. Mezi další produkty patří také inovativní ananasové stroje (Pineomatic) a průmyslové odšťavňovače. Každý z těchto produktů je vytvořen s očekáváním nejnovějších technologií a je známý svým italským designem a výrobou, což je unikátní kombinace a záruka kvality a excelence na globálním trhu.

Výrobky Zumex jsou konstruovány tak, aby byly robustní, spolehlivé a snadno ovladatelné. Tato společnost klade velký důraz na zachování chuti, vůně a výživových hodnot šťávy. Jejich různé modely odšťavňovačů, designované pro různé potřeby, jsou důkazem jejich odborných znalostí a inovačního ducha.

Zumex, s více než třemi desetiletími zkušeností a inovací, je společnost, která se může pochlubit širokým rozsahem špičkových přístrojů pro odšťavňování citrusových plodů a dalších ovoce. Pro profesionály v gastronomickém průmyslu, kteří hledají kvalitu, efektivitu a styl, je volba Zumex volbou pro špičkovou kvalitu.

Napsat recenzi

Vyhazovač slupek pravý Zumex

Vyhazovač slupek pravý Zumex

Pro modely automatických listu na citrusy Zumex (výrobní číslo přístroje 207530 a vyšší)

Zpráva

send a message