Myčka průběžná s rekuperací TT 162 REC ABT RM GASTRO + ZDARMA chemie 1+1
Kód: 00011299Související produkty
Detailní popis produktu
Myčky TT představují moderní a špičkové řešení mytí ve vaší kuchyni. Profesionální myčka odpracuje vysoký počet mycích cyklů, proto byste neměli zapomínat na úsporu vody a energie. Toho lze docílit více způsoby, v první řadě je určitě dvouplášťová konstrukce. Myčky RM a modely řady TT disponují elektronicky řízenými systémy pro optimalizaci spotřeby pro optimalizaci spotřeby a maximální efektivitu. Myčky TT vynikají snadnou údržbou hygienické čistoty, a to díky celonerezové konstrukci se zaoblenými rohy, vnitřními hlubokotaženými vanami a lisovanými podpěrami košů.
- Celonerezové provedení
- Rozměr koše: 500 x 600 mm
- Výška zdvihu: 465 mm
- Dvouplášťové celonerezové provedení
- Lisovaná vana
- Elektroventil na horkou vodu
- Rekuperační jednotka - úspora až 40% v teplotním gradientu
- 1x koš na sklo, 1x koš na příbory, 1x koš na talíře
- Nerezová otočná horní a dolní mycí a oplachová ramena
- Dávkovač mycího a oplachového prostředku řízený elektronicky
- Samočistící cyklus
- Regulovatelný termostat bojleru
- Termostop
- Vestavěné odpadové čerpadlo
Parametry:
- Rozměry (š x h x v): 788 x 835 x 2265 mm
- Hmotnost: 143 kg
- Příkon: 11 kW
- Napětí: 400 V
- Bojler: 7 kW / 12 l
- Vana: 2,5 kW / 30 l
- Mycí cyklus: 2,4 / 60 - 90 - 180 sek.
- Kapacita: 60 / 40 / 20 košů / hodina
Myčka RM GASTRO s rekuperační jednotkou-úspora 40% v teplotním gradientu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Myčka průběžná |
---|---|
Napětí: | 400 V |
Odpadové čerpadlo: | Ano |
Příkon: | 11 kW |
Velikost koše: | 60 x 50 cm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pod značkami RM GASTRO a REDFOX nabízíme komplexní a široké portfolio produktů, služeb s profesionálním řešením. Značka RM GASTRO a REDFOX představuje ucelený sortiment produktů a technologií používaných v gastronomických provozech po celém světě. Zákazník se může spolehnout na naše profesionální služby i komplexní řešení kuchyňských provozů od rychlého občerstvení, přes pizzerie, bary, kavárny, cukrárny, restaurace, hotely, závodní a školní jídelny, až po výrobny jídla.