Mlýnek na maso TC 22 NEVADA ICE H, 400 V
Kód: 212277D03FSouvisející produkty

Šajba mm 2 / TC 22 _ 2C ENTERPRISE

Šajba mm 3 / TC 22 _ 2C ENTERPRISE

Šajba mm 3,5 / TC 22 _ 2C ENTERPRISE

Šajba mm 4 / TC 22 _ 2C ENTERPRISE

Šajba mm 4,5 / TC 22 _ 2C ENTERPRISE

Šajba mm 6 / TC 22 _ 2C ENTERPRISE

Šajba mm 8 / TC 22 _ 2C ENTERPRISE

Nůž / TC 22 ENTERPRISE

1/2 UNGER SLOŽENÍ (PŘÍPLATEK ZMĚNY ENTERPRISE SLOŽENÍ)

UNGER SLOŽENÍ KOMPLET (PŘÍPLATEK ZMĚNY ENTERPRISE SLOŽENÍ)

PLNIČKA - SADA SE 3-MI NÁSTAVCI

Kulatá forma na hamburgery - průměr 100 mm, 140 g

Forma na hamburgery ve tvaru kuřecího stehna, 105 g

Oválná forma na hamburgery, 130 g

Forma na hamburgery ve tvaru masových kuliček, 4 x 20 g

Čtvercová forma na hamburgery, 100 x 100 mm, 150 g
Detailní popis produktu
- určen pro vysokou zátěž do nepřetržitého provozu
- čtvercový podávací otvor vybaven bezpečnostním blokováním
- ICE – chlazený podávací tác, chlazená mlecí hlava a podávací hrdlo, digitální teploměr, chladící systém s plynem R134, termostat umožňující seřízení teploty
- H – mlýnek na maso je uzpůsoben pro přidání zařízení na hamburgery, lze použít pouze u složení mlecí hlavy enterprise (nutno dokoupit format M, jednotlivé formy na hamburgery a speciální šajby)
- výkonný ventilovaný motor
- šnekový pohon
- ochranné ovládací prvky IP 67
- olejový box převodovky s dvojitým těsněním
- nerezové tělo a hlava mlýnku
Základní vybavení:
- šajba 4,5 mm
- mlecí hlava ENTERPRISE (1× nůž, 1× šajba)
Parametry:
- napětí: 400 V
- příkon: 1,47 kW
- výkon: 350 kg/hod.
- pohon: šnekový
- průměr mlecí hlavy: 82 mm
- stupeň zátěže: vysoká zátěž
- chlazená mlecí hlava: ano
- rozměr (šxhxv): 512 x 437 x 531 mm
- váha: 36 kg
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Již více než 45 let Sirman vyrábí jedny z těch nejlepších potravinářských strojů pro profesionální kuchyně, maloobchod a potravinářský průmysl. Nejnovější výrobní zařízení Sirman se věnuje výrobě strojů na vakuové balení. Tento produkt dále rozšiřuje škálu výrobků značky Sirman, dosahujících vynikajících výsledků s vysokými požadavky na spokojenost zákazníků.