Kutr stolní 5 G V.V. s timerem (24620)
Kód: 24620MSouvisející produkty
Detailní popis produktu
MOTOROVÝ BLOK
- indukční motor
- asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací, motor nevyžaduje žádnou údržbu
- nerezová hřídel
- magnetický bezpečnostní systém, zajišťující při nesprávném sesazení zařízení nebo v momentu otevření víka zastavení, popř. nespuštění kutru.
- variabilní rychlost
- pulsní tlačítko pro přerušovaný chod pro lepší kontrolu konzistence a větší přesnost zpracování
- timer
- kryt motorového bloku je kovový
NÁDOBA KUTRU
- odnímatelná nádoba z nerezu s ergonomickým držadlem
- lze v ní sekat maso, zeleninu, mandle, oříšky, koření, připravovat majonézu, pyré, protlaky, pomazánky, strouhanku a hnětat těsto
- průhledné polykarbonátové víko s otvorem umožňuje přidávání dalších ingrediencí v průběhu sekání
Základní vybavení:
- nerezová nádoba
- nůž s rovným ostřím – vhodný pro přípravu emulzí, pěn, pomazánek, pro jemné i hrubé rozsekání masa a zeleniny
Volitelné příslušenství:
- nůž s jemným zubatým ostřím – pro nejjemnější zpracování – sekání zeleného koření a bylinek
- nůž s hrubým zubatým ostřím – hnětení, sekání oříšků, mandlí, pro zmrzlé potraviny a ostatní tvrdé potraviny
- stírací zařízení
Parametry:
- napětí: 400 V
- příkon: 1500 W
- rychlost: 1500/1300 ot./min.
- výkon: 20-100 porcí
- nádoba kutru: nerez
- objem nádoby kutru: 5,5 l
- max. plnění kutru: 3,2 kg
- motorový blok: kovový
- pulsní tlačítko: ano
- rozměr (šxhxv): 280 x 365 x 540 mm
- váha: 24 kg
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Přední evropský výrobce strojů pro dynamickou přípravu z Francie z oblasti Burgundska. Společnost byla založena v roce 1960 a úspěšně dodává na trh zařízení více než 50 let. Je držitelem světového prvenství v oblasti kuchyňských zařízení a od roku 1990 je zastoupena i na českém trhu. Zařízení této značky je určeno do kuchyní všech rozměrů od bufetů, restaurací, školních jídelen, mateřských škol, nemocnic až po vysokoškolské menzy a další.