Kutr stolní R 10 E (21391)
Kód: 21391Související produkty
Detailní popis produktu
Kutr stolní Robot Coupe R 10 E (21391)
- Určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 150 porcí.
- Umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí.
MOTOROVÝ BLOK
- Indukční motor 2 regulace rychlosti.
- asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací, motor nevyžaduje žádnou údržbu,
- nerezová hřídel
- magnetický bezpečnostní systém, zajišťující při nesprávném sesazení zařízení nebo v momentu otevření víka zastavení, popř. nespuštění kutru.
- Pulsní tlačítko pro lepší kontrolu konzistence a větší přesnost zpracování.
- Kryt motorového bloku je kovový.
NÁDOBA KUTRU
- Odnímatelná nádoba z nerezu s ergonomickým držadlem.
- Lze v ní sekat maso, zeleninu, mandle, oříšky, koření, připravovat majonézu, pyré, protlaky, pomazánky, strouhanku a hnětat těsto.
- Průhledné polykarbonátové víko s otvorem umožňuje přidávání dalších ingrediencí v průběhu sekání.
- Nerezová nádoba
- Nůž celonerezový s rovným ostřím – rozebíratelný (3 břity) – vhodný pro přípravu emulzí, pěn, pomazánek, pro jemné i hrubé rozsekání masa a zeleniny
Parametry:
- Výkon: 50-150 porcí s plněním max. 5,5 kg surovin
- Váha: 52 kg
- Nádoba: 11,5 l
- Rozměry (š x h x v): 345 x 560 x 660 mm
- Napětí: 400 V
- Příkon: 2600 W
Lze doobjednat:
- nůž s jemným zubatým ostřím – pro nejjemnější zpracování – sekání zeleného koření a bylinek
- nůž s hrubým zubatým ostřím – hnětení, sekání oříšků, mandlí, pro zmrzlé potraviny a ostatní tvrdé potraviny
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Přední evropský výrobce strojů pro dynamickou přípravu z Francie z oblasti Burgundska. Společnost byla založena v roce 1960 a úspěšně dodává na trh zařízení více než 50 let. Je držitelem světového prvenství v oblasti kuchyňských zařízení a od roku 1990 je zastoupena i na českém trhu. Zařízení této značky je určeno do kuchyní všech rozměrů od bufetů, restaurací, školních jídelen, mateřských škol, nemocnic až po vysokoškolské menzy a další.