Krouhač zeleniny CL 55 E/M, 230V s přítlačnou pákou
Kód: 2246Detailní popis produktu
Zpracovává syrovou zeleninu, ovoce a na speciálních discích ořechy, parmezán, strouhanku, čokoládu, brambory, křen a mrkev.
Lze kostičkovat a hranolkovat.
Odolná konstrukce a výkonný indukční motor pro intenzivní používání.
Snadné čištění a dlouhá životnost.
MOTOROVÝ BLOK
- indukční motor
- asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací, motor nevyžaduje žádnou údržbu,
- nerezová hřídel,
- magnetický bezpečnostní systém, kdy brzda motoru zastaví zařízení při otevření víka nebo při zvednutí přítlačné páky,
- automatický restart.
- Kryt motorového bloku je celokovový.
- 1 regulace rychlosti.
KROUHACÍ HLAVA
- Plátkuje, vlnkuje, strouhá, nudličkuje, kostičkuje, hranolkuje.
- Celokovové provedení. Odnímatelné víko s celokruhovou velkokapacitní násypkou a integrovaným tubusem:
- 1× kruhový plnící otvor o ploše 238 cm2, objem násypky 4,2 l – určen ke krouhání větších kusů zeleniny,
- 1× trubicový otvor o průměru 58 mm - umožňuje zpracovat křehkou zeleninu a zeleninu podlouhlého tvaru (např. mrkev, okurky, houby atd.). Stejnoměrný řez.
- Páka s posilovačem pohybu – usnadňuje obsluhu a zvyšuje výkonnost.
Standardní vybavení:
- motorový blok,
- kovová mechanická krouhací hlava s přítlačnou pákou
Parametry:
- Napětí: 230 V
- Příkon: 1100 W
- Počet ot/min: 375
- Výkon: až 600 porcí
- Výkon krouhače: 500 kg/hod.
- Krouhací hlava: kovová s přítlačnou pákou
- Motorový blok: kovový
- Rozměr: 380 x 320 x 960 mm
- Váha: 27 Kg
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přední evropský výrobce strojů pro dynamickou přípravu z Francie z oblasti Burgundska. Společnost byla založena v roce 1960 a úspěšně dodává na trh zařízení více než 50 let. Je držitelem světového prvenství v oblasti kuchyňských zařízení a od roku 1990 je zastoupena i na českém trhu. Zařízení této značky je určeno do kuchyní všech rozměrů od bufetů, restaurací, školních jídelen, mateřských škol, nemocnic až po vysokoškolské menzy a další.