Hnětače těsta
Hnětače těsta jsou speciálními gastronomickými pomocníky, kteří jsou specializovaní na zpracovávání různých druhů těst a těsto pro přípravu pizzy nevyjímaje. Díky velmi důmyslné konstrukci a odolnosti jsou tyto hnětače těsta schopné zpracovávat i velké objemy těsta a odpadá tedy starost s ručním hnětením těsta, které znají například naše babičky, ale především každá hospodyňka, která těsto běžně ručně zpracovává. Při objemech těst, které pizzerie denně vyrobí, je tento pomocník velkou úlevou a pomocí. Reálné zpracování těst probíhá v otáčející se díži, ve které rotuje hnětací hák. Při pořízení tohoto profesionálního gastronomického pomocníka je třeba dbát především na jeho následné použití. Standardně jsou hnětače těsta vyráběny pro hnětení tuhého či lehkého těsta, popřípadě jejich kombinace. Dalším kritériem by měl být objem těst, které plánujeme zpracovávat. Hnětače se standardně vyrábí v objemech pracovní nádoby 7 až cca 50 litrů.
-
Hnětač těsta odnímatelná nádoba
-
Hnětač těsta neodnímatelná nádoba
-
Příslušenství hnětače těsta
-
Poptat náhradní díly
Nejprodávanější
Značky

Spirálový hnětač těsta BakerSystem HLM-180l je určen pro profesionální použití v pekárnách, kuchyních a obdobných provozech na výrobu běžných druhů těst. Přehledný elektronický...