Grilovací deska kombinovaná chrom FTLRD-88ETS Gastro
Kód: 00013579Detailní popis produktu
- RM Drop-in je inovativní řada vestavěných prvků odvozená ze široké škály modulů linky RM 700. Je navržena a zhotovena pro provozy s vyššími nároky, zejména co se týče designu a přizpůsobení kuchyně. RM Drop-in jsou vestavěné spotřebiče značky RM určené pro zabudování do připravených pracovních desek. (NEBO … do připravených klasických pracovních desek nebo jako vybavení samostatně stojícího Monobloku, který RM Gastro také nabízí.)
- RM Drop-in jsou vhodné pro designové restaurace s otevřenou kuchyní, tzv. „front cooking“. Díky svému jednoduchému, ale o to víc elegantnímu a čistému designu vyhoví kuchyním nejrůznějších stylů. Jsou určeny pro provozy s nezaměnitelnými návrhy architektů a projektantů, kteří chtějí prestižní kuchyni vysoké spolehlivosti. Nabízejí praktické minimalistické linie, a současně poskytují kompletní funkcionalitu samostatných zařízení. Díky tomu získáte maximální přehled nad děním v kuchyni a pohybem materiálu i kuchařů.
- Variabilita a volitelnost spotřebičů, různé kombinace jejich umístění a jednoduchá údržba je příjemným bonusem tohoto provedení. Spotřebiče hloubky 60 cm vycházejí z vybavení populární řady linek RM 700 vhodných do kuchyní s kapacitou 100-200 pokrmů za den. Naopak spotřebiče hloubky 80 cm vycházejí z nevyšší třídy linek RM 900 využívaných v provozech s kapacitou přes 250 jídel denně.
Parametry:
- rozměry (šxhxv): 800 x 800 x 220 mm
- váha: 90 kg
- příkon: 15 kW
- třífázová
- grilovací deska o síle 14 mm
- regulace teploty: 50-300 °C
- napětí: 400V/3N
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Pod značkami RM GASTRO a REDFOX nabízíme komplexní a široké portfolio produktů, služeb s profesionálním řešením. Značka RM GASTRO a REDFOX představuje ucelený sortiment produktů a technologií používaných v gastronomických provozech po celém světě. Zákazník se může spolehnout na naše profesionální služby i komplexní řešení kuchyňských provozů od rychlého občerstvení, přes pizzerie, bary, kavárny, cukrárny, restaurace, hotely, závodní a školní jídelny, až po výrobny jídla.