Zákaznická podpora:776 006 102info@pmn-nerez.cz

Fritéza elektrická FE 77 VT 8+8 litrů třífázová s výpustí 400V RedFox

Kód: 00000914
Tip Český výrobek 🇨🇿
Neohodnoceno
Značka: RM GASTRO
21 490 Kč –10 %
friteza elektricka fe 77 vt 88 litru trifazova s vypusti 400v redfox
21 490 Kč –10 % 19 290 Kč 23 341 Kč včetně DPH
Skladem

Fritéza elektrická 8+8 litrů s výpustí FE 77 VT 400V RedFox v celonerezovém provedení s výpustí. Fritéza je vybavena pracovním a bezpečnostním termostatem s keramickým pláštěm, studenou zónou, kontrolkou vyhřátí a síťovým vypínačem. Stolní FE 77 VT fritéza RedFox disponuje lisovanou vanou se zaobalenými rohy pro pohodlné čištění a údržbu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vana i vrchní deska z nerezové oceli AISI 304. Pro snadné a pohodlné čištění má fritéza odnímatelný ovládací panel s topným tělesem a vyndavací vanou.

Parametry:

  • Celonerezové provedení
  • Speciálně upravené nerezové topné spirály
  • Pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm
  • Dlouhé topné těleso (velký povrch) - nižší elektrické zatížení
  • 2x výpustný ventil s bezpečnostní pojistkou
  • Studená zóna
  • Kapacita fritézy 18 kg hranolek / 1hod.
  • Kontrolka vyhřátí
  • Síťový vypínač
  • Regulace teploty 50 - 190 °C
  • Koše a víka součástí balení
  • Rozměr koše: 2x 210 x 235 x 100 mm
  • Napětí: 2x 400 V
  • Výkon: 12 kW
  • Rozměry (š x h x v): 540 x 420 x 370 mm
  • Váha: 15,5 kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Fritézy dvoukošové
Napětí: 400 V
Objem oleje: nad 10 l
Typ: Elektrický

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Pod značkami RM GASTRO a REDFOX nabízíme komplexní a široké portfolio produktů, služeb s profesionálním řešením. Značka RM GASTRO a REDFOX představuje ucelený sortiment produktů a technologií používaných v gastronomických provozech po celém světě. Zákazník se může spolehnout na naše profesionální služby i komplexní řešení kuchyňských provozů od rychlého občerstvení, přes pizzerie, bary, kavárny, cukrárny, restaurace, hotely, závodní a školní jídelny, až po výrobny jídla