Zákaznická podpora:776 006 102info@pmn-nerez.cz

Fritéza elektrická 13l s výpustí FE 70/04 E RedFox

Kód: 00110050
Český výrobek 🇨🇿
Neohodnoceno
Značka: RM GASTRO
33 900 Kč –10 %
friteza elektricka 13l s vypusti fe 7004 e redfox
33 900 Kč –10 % 30 290 Kč 36 651 Kč včetně DPH
Skladem

Elektrická fritéza FE 70/04 E RedFox s kapacitou 13 l je vybavena otočným systémem topných prvků. Maximální přenosová plocha topných těles zvyšuje jejich životnost a zamezuje lokálnímu přepalování tuku. Umístění topných prvků utváří "studenou zónu". Fritéza elektrickáFE 70/04 E RedFox má jednoduché ovládání pomocí regulačního knoflíku. Součástí dodávky je víko a koš.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Fritéza je ideálním řešením pro hotelové kuchyně a restaurace, bary a bistra s kapacitou denního objemu do 300 porcí jídel, kde splní standardní požadavky a uživatelský komfort. 

Parametry:

  • Fritézy jsou vybaveny pojistným termostatem, který kontroluje teplotu oleje, aby nepřekročil bod vzplanutí
  • Otočné topné těleso z AISI 304 umožňuje snadné čištění vany
  • Díky mikrospínači topné těleso nehřeje, dokud není ve správné poloze
  • Těleso je umístěno tak, aby bylo dosaženo tzv. "studené zóny"
  • Jednoduché ovládání pomocí regulačního knoflíku
  • Fritézy jsou vybaveny praktickým pochromovaným držákem košů
  • Víko a koš součástí dodávky
  • Stupeň krytí IPX4
  • Napětí: 400 V / 3N
  • Teplotní rozsah: 50° - 190°C
  • Rozměry (š x h x v): 400 x 700 x 330 mm
  • Rozměr koše: 280 x 295 x 100 mm
  • Váha: 22 kg
  • Příkon: 12,5 kW

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Pod značkami RM GASTRO a REDFOX nabízíme komplexní a široké portfolio produktů, služeb s profesionálním řešením. Značka RM GASTRO a REDFOX představuje ucelený sortiment produktů a technologií používaných v gastronomických provozech po celém světě. Zákazník se může spolehnout na naše profesionální služby i komplexní řešení kuchyňských provozů od rychlého občerstvení, přes pizzerie, bary, kavárny, cukrárny, restaurace, hotely, závodní a školní jídelny, až po výrobny jídla