Děličky, Vyvalovačky, Lisy, Strana 3
Nejprodávanější
Značky

Vyvalovačka na těsto Sansone 42 XP, SIRMAN s ventilovaným motorem a bezpečnostním spínačem. Nastavitelná tloušťka 0-10 mm.

Vyvalovačka na těsto Sansone 42 XP, SIRMAN s ventilovaným motorem a bezpečnostním spínačem. Nastavitelná tloušťka 0-10 mm.

Vyvalovačka na těsto Sansone 52 XP, SIRMAN s ventilovaným motorem a bezpečnostním spínačem. Nastavitelná tloušťka 0-10 mm.

Děličkas těsta elektrická HL 21036 v robustním provedení pro trvalý provoz. Snadné, rychlé a rovnoměrné dělení těsta. Hmotnost jednotlivé porce je závislá na celkové vsádce...

Mechanický lis na těsto PRESSA 33 je ideální stroj pro rychlé formování pizza těsta jeho stlačením pomocí vyhřívaných disků. Usnadňuje a zrychluje přípravu velkého množství...

Mechanický lis na těsto PRESSA 45 je ideální stroj pro rychlé formování pizza těsta jeho stlačením pomocí vyhřívaných disků. Usnadňuje a zrychluje přípravu velkého množství...

Vyvalovačka těsta T50, 400 V SIGMA lze použít pro vyvalování pizzy (dvojité vyvalování), pro těsto, které lze opékat na pánvi nebo pro menší kusy listového těsta. Je ideální pro...

Vyvalovačka těsta T50, 230 V SIGMA lze použít pro vyvalování pizzy (dvojité vyvalování), pro těsto, které lze opékat na pánvi nebo pro menší kusy listového těsta. Je ideální pro...

Mechanický lis na těsto PRESSA 50 je ideální stroj pro rychlé formování pizza těsta jeho stlačením pomocí vyhřívaných disků. Usnadňuje a zrychluje přípravu velkého množství...

Výkonné, uživatelsky přívětivé lisy za tepla, které Vám šetří úsilí při vyvalování těsta. Poskytnou Vám tak více času pro zdobení a pečení. Profesionální řada PRESSFORM...

Výkonné, uživatelsky přívětivé lisy za tepla, které Vám šetří úsilí při vyvalování těsta. Profesionální řada PRESSFORM Professional přináší ještě vyšší výkon v oblasti...

Stolní vyvalovačka na těsto SFG 500 B, SIGMA je vhodná pro všechny druhy těsta. Tenká a konstantní tloušťka zaručující jednotný vzhled produktů. Vlastní univerzální ovládací...