Alba, Strana 7
Nejprodávanější
Značky
Výpis produktů
Plynová pánev GBP 80/900 s elektrickým zdvihem se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv, omáček, vaření...
Elektrický sporák se sklokeramickou deskou 4 plotýnkový, E-C-TG RHB-4/900 EO, ALBA se skládá z horní vařidlové části a podstavce. Flexibilní stavebnicový systém...
Elektrická pánev EBP 120/900 s elektrickým zdvihem, s motorickým sklápěním se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin...
Plynový kotel ALBA 170 litrů GB 170/900 s duplikátorem který zabraňuje připalování je vhodný k vaření všech druhů potravin v profesionálních velkokuchyních. Zvláště vhodný...
Plynová pánev GBP 120/900 s elektrickým zdvihem se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv, omáček,...
Elektrický sporák s indukčním ohřevem E-C-TG IHB-2/900 vařidlová část, ALBA je vyrobená z nerezové oceli 8/10. Vhodný do profesionálních velkokap. kuchyních na tepelnou úpravu...
Plynový kotel ALBA 170 litrů GB 170/900 B s přerušovačem pro odvod spalin do komína. Kotel s nepřímým ohřevem, celonerezová konstrukce, vnitřní stěny a dno duplikátoru z...
Elektrický sporák s indukčním ohřevem E-C-TG IHB-2/900 F s volným prostorem, ALBA se sklokeramickou deskou a indukčním ohřevem jsou vyráběné z nerezavějící oceli...
Elektrická pánev ABP 100/900 s elektrickým zdvihem Fast-A-Block s motorickým sklápěním se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování...
Elektrická pánev EBP 150/900 s elektrickým zdvihem, ALBA s motorickým sklápěním se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava...
Elektrická pánev ABP 120/900 s elektrickým zdvihem Fast-A-Block se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv,...
Plynová pánev GBP 150/900 s elektrickým zdvihem se používá v profesionálních velkokapacitních kuchyních na tepelné zpracování potravin (příprava masa, šťáv, omáček,...
