Varná modulární zařízení, Strana 98
Řazení produktů
Značky
Výpis produktů
Elektrická grilovací deska rýhovaná FTR-76ET od českého výrobce RM Gastro, vhodná do kuchyní s produkcí do 300 jídel (restaurace, jídelny, školy, bufety). Možnost instalace...
Grilovací deska hladká FTLT 610 ET od české firmy RM Gastro, která je vhodná do kuchyní s produkcí do 100 jídel, jako jsou malé restaurace, bufety a bistra. Vybavena vrchní...
Elektrický sporák CE 741 VTR od francouzské firmy AMBASSADE DE BOURGOGNE v celonerezovém provedení. Elektrický sporák je vybaven 4 sklokeramickými plotnami a elektrickou troubou...
Elektrický sporák s el. troubou SPLT 90/80 21 E RedFox s vnitřní termostatickou ochranou proti přehřátí. Sporák RedFox je určený pro vysoce náročné kuchyňské provozy nad 300...
Plynový sporák CG 1051 GA od francouzského výrobce AMBASSADE DE BOURGOGNE s 5 plynovými hořáky. Opatřen termostatem, termopojistkou a elektrickým zapalováním. Sporák AMBASSADE...
Elektrická fritéza E9F22-4MS BERTOS s technologií přímého ohřevu s vysokou účinností spirál. Topné těleso umístěné přímo ve vaně. Světelná signalizace ovládání s indikátorem...
Plynový vařič těstovin SG9CP40, BERTOS s lisovanou vanou se zaoblenými hranami a piezzo zapalováním s gumovou ochranou. Vysoký výkon zaručený systémem vytápění umístěným vně...
Elektrický sporák bez trouby Practic P.VE-940 A s podstavcem se čtyřmi hranatými plotýnkami.
Vařič těstovin CME 410 CP od francouzské firmy AMBASSADE DE BOURGOGNE s výpustným ventilem umístěným pod vanou. Vybaven vyjímatelnou odkapní zásuvkou a termostatem 30-110 °C....
Elektrická nízkoteplotní zásuvka CSD-013E/HOLD MODULINE s elektronickou kontrolou teploty komory jádra. Je vybavena elektronickým ovládacím panelem, regulací teploty 30-120°C....
Plynová grilovací rýhovaná plotna SG9FR4M/CPD, BERTOS je vybavena termočlánkem a chráněným zápalným plamínkem a termostatickým ventilem 30 až 300°C pro přesnou a bezpečnou...
Elektrická grilovací deska kombinovaná chromovaná FTLRT-76ETS od české firmy RM Gastro je vhodná do restaurací, bufetů, jídelen a škol s denní produkcí do 300 jídel. Možnost...
