Zákaznická podpora:776 006 102info@pmn-nerez.cz

Temperovací stroj na čokoládu Chocotemper TOP 11

Kód: ICB-CHOCOTOP11
Neohodnoceno
233 800 Kč –5 %
temperovaci stroj na cokoladu chocotemper top 11
233 800 Kč –5 % 222 110 Kč 268 753 Kč včetně DPH
Na objednávku (expedice 14-30 dnů)

CHOCOTEMPER TOP 11 je inovativní stolní temperovací stroj s kapacitou 11 kg, ideální pro pekárny, zmrzlinárny, hotely a restaurace.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Technické parametry:

  • rozměry: 55 x 50 x72 cm
  • napětí: 230 v
  • příkon: 1,75 kW
  • hmotnost: 63 kg
  • kapacita nádoby: 11 kg

CHOCOTEMPER TOP 11 je inovativní stolní temperovací stroj s kapacitou 11 kg, ideální pro pekárny, zmrzlinárny, hotely a restaurace. Díky kompaktním rozměrům a souladu se stejně vysokým standardem větších strojů na temperování čokolády Chocotemper je Chocotemper Top vhodný do každé laboratoře.

Stolní temperovací stroj Chocotemper Top, zaručuje konstantní tok čokolády a dokonalé spojení krystalů.

Předností stolního temperovacího stroje na čokoládu ICB je jeho technologie dotykové obrazovky, která vám umožňuje mít plnou kontrolu nad zpracováním čokolády, konstrukcí a nerezovým šnekovým dopravníkem, které zajišťují maximální pevnost a efektivitu.

Temperovací stroj Chocotemper Top rozpouští čokoládu uvnitř vyhřívané nádrže, zatímco ochlazování čokolády probíhá ve šneku pomocí chladicího plynu. Stolní temperovací stroj Chocotemper Top je vybaven elektronickým pedálem pro dávkování správného množství čokolády do forem a dvěma samostatnými motory pro nádrž a šnekový dopravník, pohotovostní režim pro udržení čokolády rozpuštěné přes noc, uvolnění šnekového dopravníku, zpětný chod směr šnekového dopravníku pro optimální vyprázdnění stroje, asistované odstavení za účelem správného zastavení temperovacího stroje a možnost uložení programů pro každý druh čokolády.

Temperovací stroj Chocotemper Top lze dodat s vibrační stolní lavicí pro formy na čokoládu.  

  • Chocotemper-Top zajišťuje nepřetržitě tekutou čokoládu a dokonalou krystalizaci
  • Kapacita nádoby 11 kg
  • Ovládání pomocí dotykové obrazovky, která umožňuje udržet zpracování čokolády pod kontrolou
  • Konstrukce z nerezové oceli zajišťuje kompaktnost a chytlavý design
  • Rovnoměrná udržovací teplota v nerezové nádobě
  • Díky malým rozměrům je ideální pro všechny cukrářské výrobny, cukrárny, restaurace 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola