SoftCooker Wi-Food
Kód: 69400002Související produkty
Detailní popis produktu
SOFTCOOKER WI-FOOD od italského výrobce SIRMAN.
- softcooker je určen pro pozvolné vakuové vaření ve vodní lázni při nízkých teplotách 60 - 95° C
 - potraviny, zpracované tímto způsobem, neztrácejí svůj vzhled, chuť ani barvu a zachovávají si šťavnatost a důležité živiny
 - ideální do restauračních provozů vyšší kategorie především k přípravě ryb, drůbeže, jatečního masa a zeleniny
 - minimální váhový úbytek a bez rizika rozvaření a nasáknutí potravin vodou, zachování aroma, nízké energetické náklady
 - vysoká přesnost regulace teploty s tolerancí +/- 0,03° C
 - IP X3 bezpečnostní ochrana nerezové konstrukce
 - maximální ponor zařízení 152 mm
 - pracovní teplota 20 – 95 °C, oběhové čerpadlo zajišťuje stejnoměrnou teplotu vody v celé nádobě
 - ochrana vypne zařízení v případě nedostatku vody
 - bezpečnostní čidlo zajišťuje vypnutí zařízení v případě přehřátí nebo přetížení
 - rukojeť z nerezové oceli umožňuje snadné přenášení
 - tělo z anodizovaného hliníku, boční panely ABS
 
Funkce:
- díky propojení s bezplatnou aplikací pomocí wi-fi lze vařit obrovské množství odzkoušených receptů, které lze ukládat a sdílet
 - 5" dotykový displej s krytím IP67
 - přesný ohřev vody v rozmezí 40 / 90° C
 - schopen pracovat až s 80 l vody
 - jednoduché přichycení
 - možnost ovládání pomocí tabletu či chytrého telefonu
 - analogový displej pro nastavení času a teploty
 - elektronické ovládání
 - pracovní teplota v rozsahu + 24 až + 99° C
 - 10 přednastavitelných programů
 - ukazatel minimální a maximální hladiny vody
 - pojistka proti přehřátí a přepětí
 - topný článek ze dvou opláštěných těles
 
Aplikace umožňuje:
- řídit Softcooker pro vaření Sous-vide přes Bluetooth jednoduchým a rychlým způsobem
 - spouštět více jednotek v téže kuchyni
 - v případě potřeby začít cyklus vaření se 4 různými teplotami
 - vytvořit a uložit si své recepty pro pozdější použití
 - sdílet a vidět recepty všech uživatelů registrovaných na www.softcooker.com
 - mít k dispozici velké množství receptů pro přípravu masa, ryb, zeleniny a ovoce vytvořených nejlepšími kuchaři
 - sledovat a kontrolovat cyklus vaření
 - zaznamenat HACCP různých cyklů vaření
 
Vakuové vaření (sous-vide cooking):
- vaření ve vákuu, je metoda vaření, která je určena k udržení neporušenosti vařeného produktu delší dobu při relativně nízké teplotě
 - vaření ve vákuu při nízkých teplotách, které zajistí citlivá elektronika s možností regulace teploty s odchylkou +/- 0,03 °C.
 - se softcookerem je zajištěno jemné a šetrné vaření, uchování důležitých živin, intenzivní chuti, šťavnatosti a aroma výsledného produktu, jež je cílem každého profesionálního kuchařského umění.
 
Zařízení není dodáváno s nádobou, nutno objednat zvlášť.
Parametry:
- Příkon: 2000 W
 - Napětí: 230 V
 - Rozměr (šxhxv): 165 x 203 x 377 mm
 - Hmotnost: 4,5 kg
 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        Již více než 45 let Sirman vyrábí jedny z těch nejlepších potravinářských strojů pro profesionální kuchyně, maloobchod a potravinářský průmysl. Nejnovější výrobní zařízení Sirman se věnuje výrobě strojů na vakuové balení. Tento produkt dále rozšiřuje škálu výrobků značky Sirman, dosahujících vynikajících výsledků s vysokými požadavky na spokojenost zákazníků.
