Kuchyňský inventář, Strana 202
-
Brusiče nožů
-
Cukrářské potřeby
-
Desky, řeznické špalky a potřeby
-
Hrnce, rendlíky, pekáče, poklice
-
Kuchyňské nádobí
-
Mandolíny
-
Dávkovače a dochucovadla
-
Nože
-
Pánve
-
Příborníky, odkapávače a příbory
-
Teploměry
-
Koše a popelníky
-
Stolní a barový servis
-
Bufet
-
Kouzlíme s ovocem a zeleninou + plátkovače ovoce a zeleniny
-
Zpracování sýrů
-
Sušičky
Nejprodávanější
Značky

Loupač citrusů elektrický profesionální Hosteleria, nerezový

Síto pasírovací elektrické EX5T100 s podstavcem, bez síta, 400 V - profesionální pasírovací síto na podstavci s elektrickým reverzním pohonem určené pro restaurace, hotely,...

Síto pasírovací elektrické EX5M100 s podstavcem, bez síta, 230 V - profesionální pasírovací síto na podstavci s elektrickým jednofázovým (230 V) reverzním pohonem určené pro...

Otvírač konzerv elektrický velkokapacitní OE750M, 230 V - superprofesionální nejvýkonnější profesionální elektrický otvírač konzerv francouzského výrobce L.Tellier pro denní...

Otvírač konzerv elektrický velkokapacitní OE750T, 400 V, L.TELLIER je nejvýkonnější profesionální otvírač konzerv pro denní kapacitu až 1200 jídel. Pákové ovládání řezné hlavy s...

Ohřívač čokolády kaskádový ChocoHot-One - stolní přístroj pro ohřev čokolády s možností kaskádové prezentace volně tekoucí čokolády

Loupačka a dělička jablek Feuma ASETM-E/2 je určena k loupání, odstraňování jadřinců, a následné dělení jablek a hrušek. Oblast využití: pekárny, cukrárny, velké kuchyně,...

Temperovací stroj na čokoládu Chocotemper-Top - stolní inovativní přístroj pro temperování čokolády

Loupačka, dělička a plátkovačka jablek Feuma ASETSM-E je určena k loupání, odstraňování jadřinců, následné dělení, plátkování a krájení jablek, nebo hrušek. Oblast využití:...

CHOCOTEMPER TOP 11 je inovativní stolní temperovací stroj s kapacitou 11 kg, ideální pro pekárny, zmrzlinárny, hotely a restaurace.