Zákaznická podpora:776 006 102info@pmn-nerez.cz

Konvektomat 5x GN 1/1 EPM 0511 E manuální + ZDARMA změkčovač vody LT12 manuální

Kód: 00011276
Tip Český výrobek 🇨🇿
Neohodnoceno
Značka: RM GASTRO
79 990 Kč –10 %
konvektomat 5x gn 11 epm 0511 e manualni zdarma zmekcovac vody lt12 manualni
79 990 Kč –10 % 71 590 Kč 86 624 Kč včetně DPH
Skladem

Konvektomat 5x GN 1/1 manuální EPM 0511 E RedFox má vývin páry pomocí nástřiku a umožňuje vaření horkým vzduchem, párou, kombinací páry a horkého vzduchu, horkým vzduchem s regulací vlhkosti, se sondou nebo v režimu udržování. Konvektomat EPM 0511 E RedFox vlastní bezpečnostní rozebíratelné dvojité dveřní sklo a vnitřní osvětlení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Parametry:

  • Celonerezové provedení
  • Vývin páry nástřikem
  • Varné cykly: horký vzduch, kombinovaný provoz, parní režim
  • Manuální nastavení hodnot
  • Manuální klapka pro odtah přebytečné páry
  • Bezpečnostní rozebíratelné dvojité dveřní sklo
  • Rozsah teploty 50 °C – 280 °C
  • Vnitřní osvětlení
  • Možnost změny rychlosti ventilátoru
  • Rozteč zásuvů – 75 mm
  • Napětí: 400 V / 3N
  • Teplotní rozsah: 50° - 280°C
  • Rozměry (š x h x v): 870 x 750 x 660 mm
  • Příkon: 6,3 kW
  • Váha: 65 kg

Výbava za příplatek: sprcha, digestoř, sestava dvou konvektomatů

Doplňkové parametry

Kategorie: Konvektomat 5x GN 1/1
Napětí: 400 V
Otevírání dveří: varianta pravá
Ovládání: Manuální
Počet GN: 5x GN 1/1
Typ: Elektrický
Velikost GN: 1/1
Vývoj páry: Nástřikový

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Pod značkami RM GASTRO a REDFOX nabízíme komplexní a široké portfolio produktů, služeb s profesionálním řešením. Značka RM GASTRO a REDFOX představuje ucelený sortiment produktů a technologií používaných v gastronomických provozech po celém světě. Zákazník se může spolehnout na naše profesionální služby i komplexní řešení kuchyňských provozů od rychlého občerstvení, přes pizzerie, bary, kavárny, cukrárny, restaurace, hotely, závodní a školní jídelny, až po výrobny jídla