Zákaznická podpora:776 006 102info@pmn-nerez.cz

Stůl chladicí MNT 2D 1D2Z

Kód: 00013334
Neohodnoceno
Značka: RM GASTRO
38 990 Kč –10 %
stul chladici jednodverovy a dvouzasuvkovy mnt 2d 1d2z rozbaleny z krabice
38 990 Kč –10 % 34 990 Kč 42 338 Kč včetně DPH
Na objednávku (expedice 14-30 dnů)

Chladicí stůl MNT 2D 1D2Z s nerezovou horní deskou a proti stékající vodě nebo případným kusům potravin zapadajícími za zařízení jsou zakončeny na zadní straně lemem. Úložný prostor je osazen lištami pro uložení GN 1/1. Chladící stůl RedFox je vhodný do gastro provozů, které hledají kompaktní řešení spojení nerez.pracovní plochy a úložného prostoru pro chlazené nebo mražené potraviny.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Je vhodný do všech gastro provozů, které hledají kompaktní řešení spojení nerez.pracovní plochy a úložného prostoru pro chlazené nebo mražené potraviny. Základ. rozlišujícím prvkem stolů je počet sekcí jednotlivých modelů. Jednotlivé sekce mohou být osazeny dveřmi nebo zásuvkami. 

Horní desky chladicích stolů jsou nerezové a proti stékající vodě nebo případným kusům potravin zapadajícími za zařízení jsou zakončeny na zadní straně lemem.

Parametry:

  • rozměr: 1360 x 700 x 900 mm
  • hmotnost: 98 kg
  • příkon: 0,208 kW
  • napětí: 230 V
  • chladivo: R290
  • 1x dveře GN 1/1, 2x zásuvky GN 1/1
  • celonerezové provedení
  • elektronická řídicí jednotka
  • vnitřní ventilátor pro nucenou cirkulaci vzduchu
  • samozavíratelné dveře
  • regulátor teploty s digitálním displejem
  • teplota chlazeného prostoru -2 až + 8 °C
  • chladicí agregát vpravo
  • horní deska se zadním lemem

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Pod značkami RM GASTRO a REDFOX nabízíme komplexní a široké portfolio produktů, služeb s profesionálním řešením. Značka RM GASTRO a REDFOX představuje ucelený sortiment produktů a technologií používaných v gastronomických provozech po celém světě. Zákazník se může spolehnout na naše profesionální služby i komplexní řešení kuchyňských provozů od rychlého občerstvení, přes pizzerie, bary, kavárny, cukrárny, restaurace, hotely, závodní a školní jídelny, až po výrobny jídla