Zákaznícka podpora:776 006 102info@pmn-nerez.cz
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

Stolová vyhrievaná vitrína ECV 3110 so zvlhčovaním

Kód: 14100197
IT 🇮🇹
Neohodnotené
€0 €0,10 vrátane DPH
Na dotaz👇

Stolná teplá vitrína ECV 3110 od talianskeho výrobcu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Stolová vitrína vyhrievaná ECV 3110 od talianskeho výrobcu CB.

  • ventilovaná vitrína so strednou roštovou policou
  • zabudovaný agregát
  • vnútorné osvetlenie a zvlhčovanie
  • oblé čelné sklo
  • posuvné dvierka – zo strany obsluhy, výklopné čelné sklo
  • roštová polica je umiestnená 170 mm nad GN
  • teplotný rozsah 0 – 110 °C
  • prevedenie: nerezové
  • dodávané bez GN

Parametre :

  • Napätie: 230 V
  • Rozmery (š xhxv): 1092 x 770 x 550 mm
  • Príkon: 3,65 kW
  • Počet úrovní: 3
  • Agregát: zabudovaný
  • Osvetlenie: nie
  • Rozmery police: 915 x 350 mm
  • Sklo: oblé
  • Počet GN 1/1-40: 3
  • Váha: 87 kg

Dodatočné parametre

Kategória: CB
Záruka: 12 měsíců

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola

Díky rozsáhlému produktovému portfoliu multicookerů, grilů na kuřata, horkých ventilačních pultů, konvektomatů a mnoha dalších produktů je značka CB schopna vyhovět různorodým požadavkům svých zákazníků.

Jde především o cateringové společnosti, restaurace, společnosti vyrábějící potraviny, prodejce potravin i malá občerstvení a bistra.

To vše se v CB realizuje pod jednou střechou – závod CB v Itálii, který existuje již od roku 1962, zahrnuje nejmodernější vývojové a výrobní oddělení a také centrální vedení všech prodejních oddělení pro více než 90 zemí světa.

Technologie, výroba a distribuce na místě: to jsou silné stránky CB. Flexibilita, kterou dnešní trh vyžaduje, je stimulem k tomu, aby firma zákazníkům nabídla ta nejlepší možná řešení.

Jako průmyslová výrobní společnost se zaměřuje na udržitelnou kvalitu – od surovin používaných při výrobě až po nové technologie pro každodenní použití v kuchyni.

Výroba na místě je příspěvkem k udržitelnosti, který začíná již ve fázi návrhu zařízení. Cílem značky je přitom vyvíjet řešení schopná minimalizovat spotřebu zdrojů, standardizovat výsledky a zlepšovat kvalitu a chuť použitých surovin.