Volejte od pondělí do pátku 7-18h
Zákaznická podpora:776 006 102info@pmn-nerez.cz
Měna
CZK

Poloautomatický steak gril KDA 33 ED

Kód: 00021081
Český výrobek 🇨🇿
Neohodnoceno
59 990 Kč –10 %
poloautomaticky steak gril kda 33 ed
59 990 Kč –10 % 53 990 Kč 65 328 Kč včetně DPH
Skladem

Poloautomatický steak gril KDA 33 ED RedFox má samostatné ovládání horní a spodní desky. Vybaven digitálním ovládáním, akustickým signálem a automatický zdvihem horní desky při skončení programu. Steak gril KDA 33 ED RedFox vhodný pro rychlou a efektivní přípravu různých pokrmů, jako je maso, ryby, hamburgery nebo vejce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Parametry:

  • samostatně ovládaná horní a spodní deska
  • digitálně ovládané - přednastavené programy
  • vlastní programovatelný režim
  • automatický vyvažovací systém horního ramene
  • akustický signál a automatický zdvih horní desky při skončení programu
  • rozměr (š x h x v): 330 x 708/760 x 470 mm
  • teplotní rozsah: 50-300°C
  • napětí: 230 V
  • příkon: 3+3 kW
  • hmotnost: 38 kg
  • vrchní pracovní deska o síle: 0,03 mm
  • grilovací deska o síle: 10 mm
  • zásuvka na tuk: ANO
  • rozměr desky: 480 x 320 mm, 400 x 280 mm

Doplňkové parametry

Kategorie: Poloautomatické steak grily
Napětí: 230 V
Typ: Elektrický

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Společnost RM Gastro je uznávaný evropský výrobce profesionálního gastrozařízení. Pod značkou RM nabízí špičkové produkty pro hotely, restaurace, pizzerie, závodní a školní jídelny a ostatní velké profesionální kuchyně. Základními ingrediencemi značky jsou inovativní technologie, pokročilé funkce, nadstandardní provedení a vynikající design, který plně obstojí i v konceptu front cooking. U kuchyní garantujeme dlouhou výdrž, špičkovou kvalitu a příkladnou spolehlivost včetně zákaznických služeb a řešení. Pod značkou REDFOX nabízí vysoce funkční produkty s moderním, praktickým a spolehlivým řešením pro menší kuchyně, pro hotely, restaurace, pizzerie, provozovny rychlého občerstvení a další menší provozy. Důraz je kladen na užitnou hodnotu, funkčnost a odolnost.