Elektrický varný kotel KE 85-O kulatý duplikátor

Doprava zdarma
Sleva! Elektrický varný kotel KE 85-O kulatý duplikátor Zobrazit větší

KE-85-O

Nový produkt

Elektrický profesionální kotel KE 85 O s kulatým duplikátorem představuje základní jednotku velkých gastronomických zařízení, nemocnic, závodních a školních jídelen, ale uplatnění najde i ve vojenských jednotkách. Použití při konzervování ovoce, v řeznictví, uzenářství. Nepřímý ohřev je dimenzován pro rychlý var a udržování teploty.

Více informací

Cena s DPH130 547 Kč

Sleva-23 077 Kč

Původně 153 624 Kč s DPH
Cena bez DPH107 890 Kč

Lze koupit i na splátky

0.0

Horní deska, plášť nádoby, poklop z materiálu AISI 304. Masivní konstrukce, zaoblené hrany. Automatické dopouštění vody řízené regulačním obvodem. 2” výtokový ventil. Rychlý ohřev nádrže.

Parametry:

  • Rozměry: 700 × 900 × 900 mm
  • Provedení vnější: Nerez
  • Příkon (W): 12000
  • Napětí (V): 400
  • Doba ohřevu vody: 45 min.
  • Výrobce: Gastro Haal
  • Velikost vany (l): 85
  • Médium: Elektřina

Vlastnosti:

  • pracovní termostat pro nastavení teploty 
  • obsah varné nádoby je ohřívaný parou, která se vytváří v duplikátoru
  • snadná údržba, estetický vzhled, masivní a pevná konstrukce kotle
  • rychlý ohřev nádrže
  • nízké provozní náklady
  • jednoduchá obsluha
  • bezpečný provoz
  • horní deska, vnitřní a vnější plášť nádoby a poklop z materiálu AISI 316L
  • horní desky a poklopy kotlů jsou prolisované
  • zaoblené hrany bez nebezpečných rohů a výčnělků
  • standardní ruční dopouštění vody do mezipláště duplikátoru
  • na objednávku automatické dopouštění vody řízené regulačním obvodem
  • standardně 2" odtokový ventil
  • regulace zapínání a vypínání hořáků

Napsat recenzi

Elektrický varný kotel KE 85-O kulatý duplikátor

Elektrický varný kotel KE 85-O kulatý duplikátor

Elektrický profesionální kotel KE 85 O s kulatým duplikátorem představuje základní jednotku velkých gastronomických zařízení, nemocnic, závodních a školních jídelen, ale uplatnění najde i ve vojenských jednotkách. Použití při konzervování ovoce, v řeznictví, uzenářství. Nepřímý ohřev je dimenzován pro rychlý var a udržování teploty.

Zpráva

send a message