Elektrický varný kotel KE 150-O kulatý duplikátor

Doprava zdarma
Sleva! Elektrický varný kotel KE 150-O kulatý duplikátor Zobrazit větší

KE-150-O

Nový produkt

Elektrický kulatý varný kotel KE 150 O představuje základní jednotku velkých gastronomických zařízení, nemocnic, závodních a školních jídelen, ale uplatnění najde i ve vojenských jednotkách. Použití při konzervování ovoce, v řeznictví, uzenářství. Nepřímý ohřev je dimenzován pro rychlý var a udržování teploty.

Více informací

Cena s DPH142 163 Kč

Sleva-25 085 Kč

Původně 167 247 Kč s DPH
Cena bez DPH117 490 Kč

Lze koupit i na splátky

0.0

Profesionální elektrický kotel s kulatým duplikátorem. Horní deska, plášť nádoby, poklop z materiálu AISI 304. Masivní konstrukce, zaoblené hrany. Automatické dopouštění vody řízené regulačním obvodem. 2” výtokový ventil. Rýchly ohrev nádrže.

  • Rozměry: 900 × 900 × 900 mm
  • Provedení vnější: Nerez
  • Příkon (W): 18000
  • Napětí (V): 400
  • Výrobce: Gastro Haal
  • Velikost vany (l): 150
  • Médium: Elektřina
  • Hmotnost: 130 kg

Vlastnosti:

  • pracovní termostat pro nastavení teploty 
  • obsah varné nádoby je ohřívaný parou, která se vytváří v duplikátoru
  • snadná údržba, estetický vzhled, masivní a pevná konstrukce kotle
  • rychlý ohřev nádrže
  • nízké provozní náklady
  • jednoduchá obsluha
  • bezpečný provoz
  • horní deska, vnitřní a vnější plášť nádoby a poklop z materiálu AISI 316L
  • horní desky a poklopy kotlů jsou prolisované
  • zaoblené hrany bez nebezpečných rohů a výčnělků
  • standardní ruční dopouštění vody do mezipláště duplikátoru
  • na objednávku automatické dopouštění vody řízené regulačním obvodem
  • standardně 2" odtokový ventil
  • regulace zapínání a vypínání hořáků

Napsat recenzi

Elektrický varný kotel KE 150-O kulatý duplikátor

Elektrický varný kotel KE 150-O kulatý duplikátor

Elektrický kulatý varný kotel KE 150 O představuje základní jednotku velkých gastronomických zařízení, nemocnic, závodních a školních jídelen, ale uplatnění najde i ve vojenských jednotkách. Použití při konzervování ovoce, v řeznictví, uzenářství. Nepřímý ohřev je dimenzován pro rychlý var a udržování teploty.

Zpráva

send a message