Sous Vide Professional Classic ponorný pro vakuové vaření

Doprava zdarma

PSC-7306AC2E5

Nový produkt

Výkonný ponorný přístroj Sous Vide Professional Classic, Polyscience pro vaření rozmanitých pokrmů při vyšší kontrole než u jiných způsobů vaření ve vakuu. Velmi jednoduchá obsluha, teplotu vaření lze zvýšit či snížit otočným regulátorem. Robustnost, konstrukce je nárazuvzdorná a bez problémů vydrží každodenní používání.

Více informací

Cena s DPH37 498 Kč

Sleva-4 610 Kč

Původně 42 108 Kč s DPH
Cena bez DPH30 990 Kč

Lze koupit i na splátky

0.0
  • Potraviny se vaří ve vakuovém sáčku při nízké a stejné teplotě
  • Kontrola teploty, času a tlaku při vaření
  • Zlepšení chutě a zachování šťávy v pokrmu
  • Úžasná struktura a rovnoměrná tepelná úprava pokrmu
  • Ideální pro zachování důležitých živin v potravinách
  • Ekonomické výhody zahrnují nižší váhový úbytek potraviny při vaření (především u masa), časová úspora díky novému uspořádání vaření, výborná kontrola porcí a méně odpadu
  • Minimální nároky na údržbu
  • Balení obsahuje vařič, síťový kabel 240 V, ochranný bezpečnostní kryt topné spirály
  • Velmi jednoduchá obsluha, teplotu vaření lze zvýšit či snížit otočným regulátorem
  • Mimořádná přesnost, přístroj udržuje teplotu při vaření až +150 °C s tolerancí pouhých 0,05 °C.
  • Dokonalý přehled, na LCD displeji je teplota vaření vidět i z druhého rohu kuchyně.
  • Konzistentní prostředí, výkonné čerpadlo se stará o stejnoměrnou teplotu kapaliny v celé varné lázni, takže každá porce se vaří rovnoměrně a stejně rychle.
  • Flexibilita, přístroj lze snadno upevnit k běžnému hrnci, gastronádobě nerezové či polykrabonátové nebo jiným varným nádobám.
  • Na varnou lázeň sous vide lze přeměnit nádobu o objemu až 45 litrů s tepelnou odolností do +150 °C
  • Ochranný kryt znemožňuje přímý styk varných sáčků s topným tělesem, ale přesto umožňuje snadnou demontáž pro potřeby údržby a čištění.
  • Robustnost, konstrukce je nárazuvzdorná a bez problémů vydrží každodenní používání.

Parametry:

  • Rozměry: 312 x 117 x 146 mm
  • Příkon el. (kW) / Napětí (V): 1,8 / 230
  • Ovládání: digitální
  • Teplotní rozsah: 0 - 100 °C
  • Objem nádoby: 45 l
  • Průtok: 12 l
  • Hloubka ponoru: 76,2 mm

Napsat recenzi

Sous Vide Professional Classic ponorný pro vakuové vaření

Sous Vide Professional Classic ponorný pro vakuové vaření

Výkonný ponorný přístroj Sous Vide Professional Classic, Polyscience pro vaření rozmanitých pokrmů při vyšší kontrole než u jiných způsobů vaření ve vakuu. Velmi jednoduchá obsluha, teplotu vaření lze zvýšit či snížit otočným regulátorem. Robustnost, konstrukce je nárazuvzdorná a bez problémů vydrží každodenní používání.

Zpráva

send a message