Vařič ponorný Sous Vide Professional CHEF pro vakuové vaření, včetně tašky

Doprava zdarma

PSC-SVCAC2E

Nový produkt

Výkonný ponorný přístroj Sous Vide Professional CHEF, Polyscience pro vaření rozmanitých pokrmů při vyšší kontrole než u jiných způsobů vaření ve vakuu. Ekonomické výhody zahrnují nižší váhový úbytek potraviny při vaření (především u masa), časová úspora díky novému uspořádání vaření, výborná kontrola porcí a méně odpadu.

Více informací

Cena s DPH27 806 Kč
Cena bez DPH22 980 Kč

Lze koupit i na splátky

0.0
  • Výkonný ponorný přístroj pro vaření rozmanitých pokrmů při vyšší kontrole než u jiných způsobů vaření ve vakuu. 
  • Potraviny se vaří ve vakuovém sáčku při nízké a stejné teplotě 
  • Kontrola teploty, času a tlaku při vaření 
  • Zlepšení chutě a zachování šťávy v pokrmu 
  • Úžasná struktura a rovnoměrná tepelná úprava pokrmu 
  • Ideální pro zachování důležitých živin v potravinách 
  • Ekonomické výhody zahrnují nižší váhový úbytek potraviny při vaření (především u masa), časová úspora díky novému uspořádání vaření, výborná kontrola porcí a méně odpadu 
  • Minimální nároky na údržbu 
  • Balení obsahuje vařič, síťový kabel 240 V, DVD video manual, angl.kuchařku 
  • Dvousměrná cirkulace s regulací ohřívané vody 
  • Nejmenší konstrukce ponorného vařiče Sous Vide Professional CHEF
  • Velmi jednoduchá obsluha, teplotu vaření lze zvýšit či snížit pouhým stiskem tlačítka. 
  • Mimořádná přesnost, přístroj udržuje teplotu při vaření až 100 °C s tolerancí pouhých 0,06 °C. 
  • Dokonalý přehled, na velkém LCD je teplota vaření vidět i z druhého rohu kuchyně. 
  • Konzistentní prostředí, výkonné čerpadlo se stará o stejnoměrnou teplotu kapaliny v celé varné lázni, takže každá porce se vaří rovnoměrně a stejně rychle. 
  • Flexibilita, přístroj lze snadno upevnit k běžnému hrnci, gastronádobě nerezové či polykarbonátové nebo jiným varným nádobám. 
  • Na varnou lázeň sous vide lze přeměnit nádobu o objemu až 30 litrů s tepelnou odolností do 100°C 
  • Integrace, zcela uzavřená konstrukce znemožňuje přímý styk varných sáčků s čerpadlem a topným tělesem, ale přesto umožňuje snadnou demontáž pro potřeby údržby a čištění. 
  • Robustnost, konstrukce je nárazu vzdorná a bez problémů vydrží každodenní používání. 
  • Kompaktní rozměry - pokud přístroj nepoužíváte, můžete jej bez problémů uložit do šuplíku nebo skříňky.

Parametry:

  • Rozměry: 98 x 187 x 359 mm
  • Příkon el. (kW) / Napětí (V): 1,56 / 230
  • Ovládání: digitální
  • Teplotní rozsah: 0 - 100 °C
  • Objem nádoby: 30 l
  • Průtok: 12 l
  • Hloubka ponoru: 85.7 mm

Napsat recenzi

Vařič ponorný Sous Vide Professional CHEF pro vakuové vaření, včetně tašky

Vařič ponorný Sous Vide Professional CHEF pro vakuové vaření, včetně tašky

Výkonný ponorný přístroj Sous Vide Professional CHEF, Polyscience pro vaření rozmanitých pokrmů při vyšší kontrole než u jiných způsobů vaření ve vakuu. Ekonomické výhody zahrnují nižší váhový úbytek potraviny při vaření (především u masa), časová úspora díky novému uspořádání vaření, výborná kontrola porcí a méně odpadu.

Zpráva

send a message